Hogy "búcsúztatok" el a gyed időszaktól? 1 hónap múlva dolgozni fogok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Olvasd el, a második válaszoló voltam.
Bűntudat lesz, aggódás lesz, nehéz lesz, de meg fogod oldani, és az elválás nehézségein hamar túl leszel. Előtte állni rossz, de aztán visz tovább a lendület. Mert van kiért dolgozni, kiért hazamenni, és otthon megpróbálsz majd 100%-os minőségi anyuka lenni. Én is ezen vagyok most, és nem is olyan rossz ez így, hidd el!
Az én fiam 21 hónapos volt, amikor bölcsibe ment, és 23 hónapos, amikor visszajöttem dolgozni.
Mindketten nagyon nehezen éltük meg, sokat voltunk betegek ő is, én is.
Szerintem teljesen normális ez az ambivalens érzés, én mondjuk ledöbbentem, mennyire fárasztó a 8 óra munka+háztartás+gyerek kombó, hosszú hetekbe telt, amíg beállt az új napirend.
Az első 1-2 hónapban igyekeztem mindent hét végére halasztani, és hétköznap délután csak a gyerkőccel lenni: játszótér, unokatesók, csavargások, Szúnyogsziget stb.
Az utolsó "szabad" napjaimon én kényeztettem magam: vásároltam új ruhákat, kozmetikushoz, masszázsra mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!