Bocs, ez biztosan hülye kérdés. A különféle leírásokban mit jelent pl. a "negyedik hónap"? 3-4 hónap, vagy 4 hónap fölött?
Figyelt kérdés
ezekbe a számolásokba már terhesen is belezavarodtam :-/2012. szept. 29. 23:59
1/7 anonim válasza:
3.-ik hónap a 3.-ik hónaptól a 4.-ig tart.A 4.-ig hónap meg a 4.-ik hónaptól az 5.-ig tart.Remélem igy érted:)
2/7 A kérdező kommentje:
és akkor az első hónap?
2012. szept. 30. 11:16
3/7 anonim válasza:
Igazad van, ez egy hülye kérdés. Az első hónap az, amikor teherbe esel. Tehát az utolsó menzeszed első napjával kezdődik. Ne haragudj, de ez alap matek.
4/7 anonim válasza:
Nem hülye kérdés,elgondolkoztató... Mert a terhességi hónapokat 9 hónapnak számolják,de valójában átlag 9,5 hónap :-)
Mindig a betöltött hónapokat kell nézni. Tehát 1-4 hétig 0,4-8 hétig van az 1. hónap... Ahogy a babák születése után. Egy hetes a baba,két hetes a baba..... Betöltötte az 1 hónapos kort,onnantól 1 hónapos.
5/7 anonim válasza:
Utolsó, ne felejtsd el, hogy 1 hónap nem 4 hét. Plusz az első hónap nem 4-8-ig lenne akkor sem, hanem 0-4-ig.
A negyedik hónap azt jelenti, hogy már betöltötted a 3. hónapot (idősebb a terhesség, mint 3 hónap), a 4. hónapban vagy, de azt még nem töltötted be).
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, végre valaki aki értelmes választ ad. Én is valahogy így kalkuláltam, mert a leirásokban sosem úgy írják, hogy 1-2-3-4 hetes baba, és aztán a 4 hét után továbblép az első hónapba, hanem a születéstől kezdve szokták azt mondani, hogy "az első hónap", következésképpen 1 hónap letelte után nem lehet "megint" első hónapos, vagyis 1 hónap után lesz második hónapos... szimpla matek, ugye? Na de hogy itt milyen OKOS emberek tudnak lehülyézni másokat, az egészen elképesztő!
2012. szept. 30. 16:27
7/7 anonim válasza:
Igen, ez továbbra is szimpla matek, nem tudom minek bonyolítod túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!