Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt hogy olvastatok egy...

Volt hogy olvastatok egy babás blogot, de csalódtatok benne később?

Figyelt kérdés

A csalódást magára az emberre értem. Vagy mi lenne ha felnéznél egy ilyen blogolóra, mert amit ír, aszerint ő egy hős pl, de kiderülne, hogy sok mindenről hazudik.

Egy blogon keresztül fel tud tűnni, hogy valaki nem is foglalkozik a gyerekével, csak néha vicceseket ír, hogy a látszatot fenntartsa?

2012. okt. 29. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
A papír - a virtuális is - mindent elbír. Simán tudnék vezetni kamublogot, kitalált történetekkel, bár a fotók kicsit gondot okoznának... :-)
2012. okt. 29. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... csalódni még nem csalódtam :) Jómagam is írok blogot a gyermekeimről a családomról, de ez inkább olyan naplószerű. Nagyon jó visszaolvasni, mikor milyen élményeink voltak.

"Egy blogon keresztül fel tud tűnni, hogy valaki nem is foglalkozik a gyerekével, csak néha vicceseket ír, hogy a látszatot fenntartsa?" Talán ha szinte mindig írogat, napjában többször is, akkor nehéz elhinni, hogy a gyerekével foglalkozik... Bár ez sem mérvadó... nekem is be van kapcsolva a gép egész nap és ha épp jól eljátszanak vagy alvásidő van és nincs semmi olyan dolgom a mi sürgős bele szoktam nézegetni ide-oda :)

De érdekes ez a kérdés, van aki csak a látszatot írja le, pedig nem rózsaszín cukormáz a gyereknevelés mindig. Attól még nem lesz senki jobb ember, ha a fájdalmait, problémákat elhallgatja. Persze ez az én saját véleményem.

2012. okt. 29. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ezt pont fordítva tapasztalom. A csaj élőben tök nett, a gyerekkel is, aztán négyszemközt meg a blogjában olyanokat mond, hogy csak lesek.
2012. okt. 29. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Honnan gondolod, hogy nem foglalkozik a gyerekével? Melyik blogra gondolsz?
2012. okt. 29. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!