Margaréta, Nadin, Letícia, Molli, Polett?
Margaréta: Mari, Margó, Gréta
Nadin: Dina
Letícia: Letti
Polett: Polly
Nem tudom, hogy jól hangzana-e hozzá, mert nem írtad le a konkrét vezetéknevet, így vagy igen, vagy nem. :D
Egyébként egy jó tanács, vagy megfogadod, vagy nem. Ha Magyarországon fogtok élni, akkor ne adj ilyen neveket. A Nadin egész jó külföldön, de itthon szerintem elég sokan körberöhögnék ilyen névvel.
Nem feltétlenül csúfolásra gondoltam, hanem én egy Krakenbürger Nadint vagy egy Zimmermann Polettet igencsak nehezen tudnék komolyan venni orvosként/ügyvédként/bankigazgatóként, mert egyszerűen túl amerikaiak ezek a nevek. Kivéve a Margaréta.
Személyes példa, van egy Mirtill nevű osztálytársam. Én előtte ezzel a névvel csak a Harry Potterben találkoztam (Hisztis Myrtle). Elég sokáig nem tudtam normálisan a nevén szólítani, mert mindig a fent említett karakter jutott róla eszembe, főleg, hogy a lány ténylegesen hisztis. És elég sokan így voltunk ezzel az osztályban, annak ellenére, hogy ő a mai napig nem tudja. :)
Schmeiszer Margaréta - nem rossz.
Schmeiszer Nadin, szörnyű.
Schmeiszer Letícia - nem rossz
Schmeiszer Molli - aranyos
Schmeiszer Polett - érdekes, de jó
Becézések: Marcsi, Leti, Polli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!