Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha rettegek a...

Mit tegyek ha rettegek a gyermekvállalástól?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok,4 éve lakok együtt a párommal.

Tervezzük a gyermeket és már 2 hónapja az "ügyön vagyunk".

Itt jön a bökkenő! Rettegek attól,hogy egyszer elválok és egyedülálló anyaként fogok élni,mert pl megcsal a gyermekem apja,vagy én szeretek ki belőle.

A mi kapcsolatunkkal minden rendben van,de máshol ezt látom,hogy sokba válnak el az emberek.Rettegek ettől.

Titokban szedem a fogamzásgátlót.

Hogyan győzzem le ezt a félelmet?Ti nem voltatok így?

2012. okt. 28. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem bízol a partneredben. Itt elbukott a gyermekvállalás sztori.
2012. okt. 28. 21:09
 2/11 anonim ***** válasza:

Titkos fogamzásgátlásnak sose lesz jó vége. Ha Te most ilyen fontos dologról titokban döntesz, h várhatod el a párodtól, h bízzon benned??? Mert látom Te hazudsz Neki ergo nem bízhat benned...

24!N

2012. okt. 28. 21:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Bátorságosnak kell lenni.. és kevesebb GYK-t olvasni. Vannak ám jó családok, csak csendben vannak.

van egy mese, a túl-, és előreaggódásról, olvasd el:

[link]

"Borért is leküldte az ember a leányát a pincébe. Lement a leány, elkezdte vigyázni, hogy melyik a legnagyobb hordó, hogy abból vigyen, mert azt mondta az apja; amint ott vizsgálódik, szemébe ötlik egy nagy káposztáskő a pince egyik oldalához támasztva. Elgondolkozott a leány, hogy őérte most itt vannak a háztűznézők, ő most férjhez megy, lesz majd neki egy kisfia, annak ő vesz egy kis ködmönt a vásárban, a kisfiú egyszer le talál szökni a pincébe, csak ott ugrál, csak ott ugrál a káposztáskő körül, a káposztáskő eldől, a kisfiút agyonüti, kire marad akkor a kis ködmön? Ezen a leány úgyannyira elkeseredett, hogy leült az ászokra, ott sírt. "

2012. okt. 28. 21:12
 4/11 A kérdező kommentje:

Anyuék válása 3 évig tartott előtte 3 év pokol.

Majd apám a válás miatt öngyilkos lett.

Én nem akarok ilyen sorsra jutni!

2012. okt. 28. 21:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Tegyél ellene.
2012. okt. 28. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:

A legnagyobb problémád valószínű akkor lesz, ha kiderül, hogy becsapod a párod, ő meg azt lesi, mikor leszel már terhes...

Először is le kéne ülni vele ezt megbeszélni. Neki is elmondhatod, hogy mi miatt aggódsz. Tuti recept nincs rá, hidd el. 4 éve vagyok házas, 10éve ismerem a férjem, és lassan 2 éves a kislányunk. Én mindemellett azt vallom, ha maj egyszer esetleg ott tart a dolog, nem egymással kell boldogtalannak lennünk, hanem valakivel boldognak. Mert ugye sose lehet tudni, mit hoz az élet. Nyilván senkinek sem az az álma, mikor a közös jövőt és egy gyereket tervez, hgoy egyszer majd egyedül kell nevelnie, de akinek ilyen irányba fordul az élete, attól még lehet boldog.

(Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a mi kapcsolatunkban a férjem akart sokkal inkább gyereket,mint én. Nekem még nagyon ráért volna. Végülis "kompromisszumként" rábólintottam, hogy ne várjunk tovább. Imádom a kislányom, semmiért nem csinálnám vissza. Közben meg félig-meddig egyedül nevelem, mert a férjem sofőrködik, így van, hogy 10 napot egyáltalán nincs is itthon. Szóval nem könnyű. De mindennek alapja a bizalom!)

Beszélj vele!

2012. okt. 28. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy kérdésre kérdés, de miért nem beszélgetsz el a pároddal erről?? Őszintén beszélj az érzéseidről, a félelmeidről, már csak azzal hogy elmondod megkönnyebbülsz majd meglátod! :)
2012. okt. 28. 21:21
 8/11 anonim ***** válasza:
4Kérdező, akkor ez a háttér az oka, a természetellenes rettegésednek.. Akkor neked nagyon tudatosítani kell, a Te életed a Te életed- és nem az ő életüket utánozod/ismétled.
 9/11 anonim ***** válasza:

Nyugi,minden rendben lesz,sajnálatos ami veletek történt,de pozitivítással minden menni fog.Nehézségek biztosan lesznek(hol nincsen?),azonban a gyermek születése semmihez sem hasonlítható.

Másként fogod látni a világot,az embereket.

Ha van melletted egy megbízható társ,aki szeretne Tőled gyermeket,akkor légy kedves ne csapd be és hagyd abba a gyógyszer szedését!

10/11 anonim ***** válasza:

egy nő mindig megérzi, ha valami nem stimmel.

szerintem kivárás. ez a kulcsszó. ha majd nyugalom veszi körül, akkor kell szülni. addig nem.

2012. okt. 28. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!