Vaterázó anyukák! Kiscipőt dobozban hogyan tudok feladni? Standard postai csomagként vagy ajánlott levélként?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 12:48
1/7 anonim válasza:
az ajánlott levélként simán elmegy :-)
2/7 anonim válasza:
Feladhatod levélként is 2kg-ig.max mérete összesen 90cm lehet (M-SZ-H)Mindenképp dobozban szeretnéd feladni?Én nylonba,és papírba szoktam cipőket,vagy nagy méretű boríték+nylon,így olcsóbb,a doboz sokat nyom.Így akár 1 kategóriát is változhat a postaköltség.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2012. okt. 26. 13:01
5/7 anonim válasza:
Ha van üres kekszes- vagy tápszeres dobozod, az jól jöhet: vékony, tehát nem dobja meg a súlyát, és szépen el lehet rendezni benne a cuccot, nem lesz formátlan. Az én kedvenc módszerem, hogy a ragasztásnál óvatosan felbontom a dobozt, kifordítom, és így ragasztom megint össze széles ragasztószalaggal. Így nem kell papírba göngyölgetni. :-)
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok, lemaradt a gondolat vége: ...de mégis szépen meg lehet címezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!