Eladtam egy mellszívót teszveszen. Hogyan postázzam? Ajánlott levélként, vagy standard postai csomagként? Melyik a jobb?
De ha eladtad, akkor a vevő már elvileg tudja a postadíjat, azt fel szokták tüntetni az oldalon, vagy leegyeztetik, hogy ne érje meglepetés később a vásárlót az irreálisan magas posta miatt esetleg.
Amúgy attól függ, hogy milyen a mellszívó. Én amikor egy újonnan 20 ezerbe kerülő Avent IQ elektromos készüléket vettem, direkt kértem az eladót, hogy csomagban érték biztosítva adja fel. Nekem megérte, mert ha bármi baja esett volna útközben, vagy elvész, én megkaptam volna a 20 ezret a postától.
Szerintem kérdezd meg a vevőt, hogy mit szeretne, végül is az ő pénze a posta is, az ő döntése, hogy mit kér.
De ne hagyd magad mindenre rábeszélni a postán, mert nagy lehúzás megy. Mindennek külön költsége van, a törékenynek, a gyors csomagnak, stb. Az alap standard csomag is biztosítva van úgy tudom bizonyos összegig.
Én egyszer kértem törékenyt, de akkor valóban valami üvegárút adtam fel, a többit feleslegesnek tartottam plusszban így feladni. Soha semmi nem törött el.
Nem tüntettem fel, csak annyit írtam oda, hogy ajánlva postázok.Simán mégsem adhatom fel.Nem adtam drágán, 3000-ért kézi Aventet.
Hát akkor ha felveszi velem a kapcsolatot, akkor megkérdezem.
Abban minden alkatrész műanyag, nem fog eltörni. Azért annyira nem szoktak rosszul bánni a csomagokkal a postán.
Szerintem egyszerűen az ajánlott levél 2-kg kategóriával add fel, abba tuti belefér, annak díja 1080 Ft. Én vevőként is ezt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!