Miben és hogyan lehet feladni dolgokat postai csomagként illetve ajánlott levélként? Vatera
Itt olvashatsz róla, nem olcsó az biztos.
Kisebb dolgokat borítékban pl. A4-es. Vagy dobozban; élelmiszer vagy egyéb boltokból ingyen el lehet hozni.
Én segitek, én is árulok a teszveszen:) Ajánlott levélként nem csak boritékban tudsz feladni,hanem akár dobozban is. Én pl. a sterilizálókészüléket igy adtam fel.Ilyenkor a súly alapján kel fizetned a feladásért. A posta.hu oldalon megtalálod a táblázatot,otthon leméred elöre és igy megtudod adni a postai dijat a vevőnek.
Pl. egy csörgőt beletudsz rakni egy postakész ajánlott boritékba is, de csomagolhatod is és akkor súly alapján viszik. Megkell nézni hogyan olcsóbb. Átlagban 355-870 Ft-ig jönnek ki az árak.(ajánlott levélként)
Ja és nem muszáj dobozba csomagolnod! Én van,hogy ruhaneműt a pelenkának a zacsijába csomagolom, papirt ragasztok az elejére erre irom a cimet és igy adom fel ajánlott levélként.
Köszi!A postán nem nézik hülyének az embert,ha így adja fel a cuccokat?mármint pl pelenkás zacsiban?
Tény és való,hogy így tényleg olcsóbb a csomagolás! :D
Szia én egy egy kilos rucit adtam most fel.
2x csomagoltam ujságpapírba aztán fénymáásolóba és arra irtam a címet. 870ft volt a posta
Köszi!Közben már kaptam egy két ruhaadagot és bőven lett ötletem hozzá!:D
Kaptam most egy tápszeres dobozban,most már gyűjtöm a pelus zacsikat,kaptam dobozt,amibe újra rakhatok cuccokat stb.Most már beindult a kereslet-kínálat! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!