A play-doh gyurmának meddig jó a "minősége"? Kb 1éve van meg de morzsálódik mint a kenyér ha gyúrni akarjuk.
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 14:38
1/6 anonim válasza:
Akkor már minden bizonnyal kiszáradt.
2/6 A kérdező kommentje:
Az mit jelent hogy kiszáradt pontosan??? Mert gyúrni lehet csak elég morzsalékosan! És mit lehet vele csinálni hogy jó legyen? A saját dobozában van mindig lezárva!
Dobjam ki? Nem tudom hogy amilyen drága ez a gyurma 1év után már ilyen vacak?! Vagy mindegyik ilyen???
2012. okt. 24. 14:45
3/6 anonim válasza:
Igen, kiszáradt, mindig légmentesen le kell zárni. Nekünk már évekkel ezelőtt volt ilyen gondunk, de mintha vízzel gyúrtuk volna át?
4/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálom vízzel átgyúrni,hátha.... Ha nem kidobom! A kislányom mostanában a nagy gyurmázós korszakát éli.:)
Esetleg tudtok valamilyen más "márkát" is ajánlani ami jó?!
2012. okt. 24. 14:53
5/6 anonim válasza:
Én nem szeretem a play doh gyurmákat, pontosan ezért mert így kiszárad. Kiddy clay-t szoktam venni, az olyan mint a régi fajta gyurmák, amikkel mi játszottunk gyerekkorunkba. Nem is igényel speciális tárolást, csak beteszem egy műanyag dobozba, ha egy idő után elővesszük csak egy kicsit keményebb lesz, de a kéz melegétől újra gyúrhatóvá válik. A gulliverben lehet kapni. Szerintem olcsóbb is mint a play doh.
6/6 anonim válasza:
Nekünk 2 éve megvan a play doh és nincs vele semmi bajunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!