Mennyit adnál ezért a kislány mellénykéért? (körkérdés) 4-5 éves, hibátlan.
Figyelt kérdés
Kis felmérést szeretnék. Nagyon tetszik ez a mellény, de nem tudom, hogy megérné-e annyiért megvennem, mint az ára. Tehát NEM eladni akarom, csak nem tudom felmérni mennyi a reális értéke.
Köszönöm, ha válaszolsz.
2012. okt. 23. 14:35
4/10 anonim válasza:
1000,max. 2000 Ft,olcsó tömeganyagból van,ráadásul kevés anyagfelhasználással.....
5/10 anonim válasza:
Ugyanilyet vettem a turiban 300 ft-ért. Csak a színe halvány rózsaszín.
Szóval 300.-
9/10 A kérdező kommentje:
Még várom a válaszokat.
Annyit elárulok, hogy nem magyar oldalon árulják, és nem bébiméret (4-5 éves), tehát kevesebb hibátlan van.
A turiról annyit, hogy nálunk 9-5-ig van. Én reggel fél7-től este 6-ig melózom, tehát esélyem sincs eljutni. Hétvégén nincs nyitva.
2012. okt. 23. 21:52
10/10 anonim válasza:
Mindegy hol árulják, akkor sem ér többet, te persze annyit adsz amennyit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!