Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után 6 hét szextilalom....

Szülés után 6 hét szextilalom. Mi történik ha hamarabb csináljuk?

Figyelt kérdés
Volt olyan aki nem várta meg a 6 hetet?Lett vmi baja belőle?Nekünk még van 3 hét és már elég nehezen bírjuk.
2012. okt. 20. 13:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Felvihettek fertőzést, mert a méhszáj még nyitva, könnyebben bekerül a véráramba, mert a sebek még nem zárultak be, illetve a belső/külső sebeket felszakíthatjátok... Nem véletlenül mondanak 6 hetet (nem csak szülésnél, hanem minden műtétnél)!
2012. okt. 20. 13:35
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Érdemes megvárni a 6 hetet én nem is mertem volna csinálni, amíg doki nem lát, hogy minden rendben begyógyult. És a fertőzésveszély, ahogy az 1. írta!

Viszont ha ez megvigasztal a behatoláson kívül más mehet :)

2012. okt. 20. 13:40
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Fertőzések elkerülése végett érdemes megvárni a 6 hetet, az, hogy valaki hamarabb is csinálta, és nem lett baja, nem jelenti, hogy Neked sem lesz.

Viszont egy kis fantázia fiatalok :) lehet mindkettőtöknek jó, behatolás nélkül is ;)

2012. okt. 20. 14:01
 4/14 anonim ***** válasza:
Sokan nem is gondolnak rá az első 6 hétben. Mi nem így voltunk,de sajnos majdnem végig véreztem (császáros voltam). Behatolással nem vállaltam volna,de ha nincs az enyhe vérzés,akkor más módot biztos választunk...
2012. okt. 20. 14:10
 5/14 anonim ***** válasza:
73%

A méh ilyenkor egy friss nyílt seb. Bármilyen fertőzést elkaphatsz, akár nagy baj is lehet.

Ez a gyermekágyi időszak, pont ezért van, az anya legyen ilyenkor a babájával, addig meg elkezd minden gyógyulni. Várjatok még 3 hetet!

2012. okt. 20. 14:28
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

Valószínűleg semmi, de leírom neked, a barátnőm hogy járt.

Nem várták ki a 6 hetet, 4 hét után egymásnak ugrottak. Néhány nap múlva rosszul érezte magát, görcsölt, kórház, eredmény: jó kis méhgyulladás. 2 hetet volt kórházban, ebből egy hétig azért harcoltak, hogy megmaradjon a méhe, a másodikban meg kipihente az első hetet:( A 2 hétben olyan durva antibiotikumokat kapott, hogy esélye se volt szoptatni, elapadt a teje. Plusz 3 hónapig rá se bírt gondolni a szexre, nemhogy csinálja.

Mindezeket összegezve szerintem jobb, ha vártok még 3 hetet.

2012. okt. 20. 14:39
 7/14 anonim ***** válasza:
60%

Lehet semmi, de lehet elkapsz egy jó kis fertőzést! Mindenki maga dönti el, de én várnék a helyedben!

3 hét nem nagy idő már, mi kibírtuk, nem is igazán gondoltam a szexre, lefoglalt a kislányom, meg véreztem is!

Vagy tudok egy jobbat, menj el a dokidhoz, vizsgáljon meg és ha ő rámondja az áment, akkor csinálhatjátok! :-) Hamarabb is mehetsz, ha már nem vérzel!

2012. okt. 20. 16:57
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Mindenképp várunk!:)
2012. okt. 21. 16:00
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha mar nem verzel nyugodtan szexelhetsz ne felejsd el a fog gatlot es a sikositot.Semmi baj nem lessz a mehszaj szules utan mar be is zar ha nem igy van nagy gondok vannak.A sajat ferjed nem fertoz a szex nem a mehben tortenik.Ha aggodsz hasznalj ovszert.Neha a szextol ujra negindulhat egy enyhe verzes semmi gond.Ha valki ettol beteg lessz annak mar eleve valmi gondja volt ne hagyd magad ijezgetni.(szuleszno)
2012. okt. 21. 17:13
 10/14 A kérdező kommentje:
Igazából azért is voltam rá kíváncsi mert szoktam nézni külföldi babás műsorokat és abban volt már párszor h szülés után 1-2 héttel már szexeltek (ezek igaz történetek, nem szappanopera) és nem értettem h akkor ott miért nem kell kivárni a 6 hetet.
2012. okt. 21. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!