Szülés után 6 hét szextilalom. Mi történik ha hamarabb csináljuk?
Érdemes megvárni a 6 hetet én nem is mertem volna csinálni, amíg doki nem lát, hogy minden rendben begyógyult. És a fertőzésveszély, ahogy az 1. írta!
Viszont ha ez megvigasztal a behatoláson kívül más mehet :)
Fertőzések elkerülése végett érdemes megvárni a 6 hetet, az, hogy valaki hamarabb is csinálta, és nem lett baja, nem jelenti, hogy Neked sem lesz.
Viszont egy kis fantázia fiatalok :) lehet mindkettőtöknek jó, behatolás nélkül is ;)
A méh ilyenkor egy friss nyílt seb. Bármilyen fertőzést elkaphatsz, akár nagy baj is lehet.
Ez a gyermekágyi időszak, pont ezért van, az anya legyen ilyenkor a babájával, addig meg elkezd minden gyógyulni. Várjatok még 3 hetet!
Valószínűleg semmi, de leírom neked, a barátnőm hogy járt.
Nem várták ki a 6 hetet, 4 hét után egymásnak ugrottak. Néhány nap múlva rosszul érezte magát, görcsölt, kórház, eredmény: jó kis méhgyulladás. 2 hetet volt kórházban, ebből egy hétig azért harcoltak, hogy megmaradjon a méhe, a másodikban meg kipihente az első hetet:( A 2 hétben olyan durva antibiotikumokat kapott, hogy esélye se volt szoptatni, elapadt a teje. Plusz 3 hónapig rá se bírt gondolni a szexre, nemhogy csinálja.
Mindezeket összegezve szerintem jobb, ha vártok még 3 hetet.
Lehet semmi, de lehet elkapsz egy jó kis fertőzést! Mindenki maga dönti el, de én várnék a helyedben!
3 hét nem nagy idő már, mi kibírtuk, nem is igazán gondoltam a szexre, lefoglalt a kislányom, meg véreztem is!
Vagy tudok egy jobbat, menj el a dokidhoz, vizsgáljon meg és ha ő rámondja az áment, akkor csinálhatjátok! :-) Hamarabb is mehetsz, ha már nem vérzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!