Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, apukák, mi a vélemény...

Anyukák, apukák, mi a véleményetek az ilyen gyerekekről?

Figyelt kérdés

Sokak szerint bűn verni egy gyereket,én sem vagyok az erőszak híve,de egy ilyen gyereknek lehet hogy lekevernék egy ártatlan atyai pofont:

http://www.youtube.com/watch?v=L10fLcV-3yY

2012. okt. 19. 22:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Én is hisztis voltam bár közel nem ennyire, és én valahogy sosem a nyilvánosság előtt, csak otthon. Én nem pofont kaptam, hanem a fenekemre csaptak, persze nem olyat, hogy rá se tudjak ülni, csak olyat, hogy meglepődjek és csendbe maradjak, elgondolkodjak. Nem maradt bennem lelki trauma, nem kell azóta pszichológushoz járnom, és a hisztiről is leszoktam. Nem mondom, hogy verjük a gyereket, de van olyan helyzet, amikor egy-egy jól célzott atyai pofon, kézrecsapás, elfenekelés elfogadható és hatékony. A másik jó módszer még, ha megoldható, hogy megfogod a gyereket, beállítod a zuhany alá és ráengeded a hideg vizet. Utána már elég csak annyit mondani neki, hogy: "Zuhany!". Egyből elhallgat. Tapasztalat, velem is megcsinálták... :D
2012. okt. 19. 22:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Megnéztem a videót,hát az én kisfiam sem sokkal jobb.Azért nem rángatja a kosarat,meg nem dobálja le a dolgokat.De iszonyat hisztis ő is.Pedig itthon nevelve van.
2012. okt. 20. 06:33
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
A gyerekneveléshez hozzátartozik a néha-néha fenékre,kézre,legyintés nagyobb korban egy-egy pofon ha muszáj.Ez nem verés csak nevelés verni én sem verem,és verném a gyerekem.Manapság azért tartunk ott ahol,mert a szülők mindent megengednek,elkényeztetik a gyerekeket,szerintük az ilyen legyintések tönkre teszik a gyerek lelkét,semmi szabály,semmi büntetés.Ha agyerek rendesen van nevelve nem csinál ilyet,pláne nem boltban.
2012. okt. 20. 09:58
 14/19 A kérdező kommentje:
2012. okt. 20. 11:10
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

te jó ég!!!!

mitől lesz ilyen idióta egy ekkora gyerek ?

borzalom amúgy :S

és itt tuti kapott volna tőlem a kiscsávó....azért ne haragudjatok de ezt megengedni!!!!!!

2012. okt. 20. 12:54
 16/19 anonim ***** válasza:
39%

Én azt tapasztalom a környezetemben, hogy akkor lesz durván hisztis egy gyerek, ha nem következetesen nevelik. Pl egy anyuka ismerős itt volt vendégségben a gyerekével, a gyerek egyszercsak megkaparintott egy öngyújtót és játszani kezdett vele. Az anyja rászólt, hogy nem szabad, a gyerek lerakta. Utána kicsit később megint megtalálta, de anyuka nem foglalkozott vele (pedig látta), mert éppen egy sztorizgatás kellős közepén volt, a gyerek először félve játszott az öngyújtóval, ránézett az anyjára, de mivel az nem szólt rá, azt hitte, hogy most már szabad. Ez így ment egy darabig, aztán kb fél óra elteltével anyuka befejezte a sztoriját és azzal a lendülettel pofon vágta a gyereket, akin látszott, hogy kb fogalma sincs, hogy miért kapta. Azóta eltelt pár év, a gyerek iskolás, pszichiáterhez kell hordani a dühröhamai miatt...

Nem a verés a megoldás, hanem a következetes, türelmes nevelés.

2012. okt. 21. 01:37
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

igen a következetesség,meg néha ha muszáj a fenékre,kézre csapás,esetleg kamaszként a pofon,de akit rendesen nevelnek gyerekként azt nem pofozzák fel kamaszként,nyugodtan lepontozhatnak az álszent szülők,amit meg az utolsó írt az persze hogy nem jó, nem kellett volna engedni az öngyújtót,és pofon vágni sem főleg

úgy hogy nem tudta a gyerek miért kapta

2012. okt. 21. 15:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Na gondoltam, hogy le leszek pontozva, amiért nem pártolom az erőszakkal történő nevelést...

Igen, egyszerűbb ütni, mint türelemmel, akár ezerszer is elmagyarázni, hogy mit miért nem szabad. Sokkal egyszerűbb...

2012. okt. 21. 19:12
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
sokszor nem elég az ezerszer elmagyarázás,nézz körbe a kamaszok kérdéseknél mit értek el néhány gyereknél a csak magyarázással
2012. okt. 21. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!