Anyukák, apukák, mi a véleményetek az ilyen gyerekekről?
Sokak szerint bűn verni egy gyereket,én sem vagyok az erőszak híve,de egy ilyen gyereknek lehet hogy lekevernék egy ártatlan atyai pofont:
http://www.youtube.com/watch?v=L10fLcV-3yY
te jó ég!!!!
mitől lesz ilyen idióta egy ekkora gyerek ?
borzalom amúgy :S
és itt tuti kapott volna tőlem a kiscsávó....azért ne haragudjatok de ezt megengedni!!!!!!
Én azt tapasztalom a környezetemben, hogy akkor lesz durván hisztis egy gyerek, ha nem következetesen nevelik. Pl egy anyuka ismerős itt volt vendégségben a gyerekével, a gyerek egyszercsak megkaparintott egy öngyújtót és játszani kezdett vele. Az anyja rászólt, hogy nem szabad, a gyerek lerakta. Utána kicsit később megint megtalálta, de anyuka nem foglalkozott vele (pedig látta), mert éppen egy sztorizgatás kellős közepén volt, a gyerek először félve játszott az öngyújtóval, ránézett az anyjára, de mivel az nem szólt rá, azt hitte, hogy most már szabad. Ez így ment egy darabig, aztán kb fél óra elteltével anyuka befejezte a sztoriját és azzal a lendülettel pofon vágta a gyereket, akin látszott, hogy kb fogalma sincs, hogy miért kapta. Azóta eltelt pár év, a gyerek iskolás, pszichiáterhez kell hordani a dühröhamai miatt...
Nem a verés a megoldás, hanem a következetes, türelmes nevelés.
igen a következetesség,meg néha ha muszáj a fenékre,kézre csapás,esetleg kamaszként a pofon,de akit rendesen nevelnek gyerekként azt nem pofozzák fel kamaszként,nyugodtan lepontozhatnak az álszent szülők,amit meg az utolsó írt az persze hogy nem jó, nem kellett volna engedni az öngyújtót,és pofon vágni sem főleg
úgy hogy nem tudta a gyerek miért kapta
Na gondoltam, hogy le leszek pontozva, amiért nem pártolom az erőszakkal történő nevelést...
Igen, egyszerűbb ütni, mint türelemmel, akár ezerszer is elmagyarázni, hogy mit miért nem szabad. Sokkal egyszerűbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!