Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoptatós párna, kismamapárna?...

Szoptatós párna, kismamapárna? Megéri beruházni rá?

Figyelt kérdés
Érdekelnének a tapasztalatok, vélemények!

2012. okt. 18. 14:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
De meg ám!!! Nekem minden pénzt megért a terhesség alatt. :) Igaz, hogy szoptatni nem tudtam, de már az megérte, hogy kényelmesen tudtam aludni az alatt a pár hónap alatt. :)
2012. okt. 18. 15:01
 2/11 anonim ***** válasza:

én ismerőstől vettem egy ezresért, nem anyaggal, hanem azokkal a pici bogyókkal töltött.

Nekünk eddig nagyon megérte,mert ezt teszem 2 éves fiam matraca szélére,és így nem gurul le éjszaka:))

De szerintem a szoptatáshoz is ki fogom használni, már próbálgattam, a földön ülve is jól fogok tudni szoptatni vele szerintem.

Kisfiamnál nem volt és mindig gyűrtem pokrócot vagy párnát a karom alá ha nem fotelben szoptattam.

Most a "nagy" tesó mellett meg gondolom nem fogok tudni mindig csak fotelben, nyugiban szoptatni:)

2012. okt. 18. 15:10
 3/11 anonim ***** válasza:

Én szerettem vele aludni terhesen, komolyan egy áldás volt az éjszakáimnak.

SZoptatáshoz nem használtam, ahhoz nekem nem volt kényelmes.

De arra használtam viszont, hogy rátettem a babát, és onnan figyelgetett engem (amikor még picike volt).

2012. okt. 18. 15:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Nagyszerű találmány!Én olyan félidős koromtól azzal aludtam,olvasásnál,tévézésnél a derekamhoz raktam,szoptatáskor azon feküdt a babám,illetve ha a nagy ágyra raktam őt,akkor köré a párnát és nem esett le. Megéri beruházni,de ne a legdrágábbat vedd meg!Érdemes olyat keresni,aki megcsinálja,úgy olcsóbb.
2012. okt. 18. 15:25
 5/11 anonim ***** válasza:
nevével ellentétben pont szoptatáshoz alkalmatlan szerintem, de terhesen imádtam vele aludni és mi is legurulásgátlónak használtuk amikor a gyerkőc a nagyágyon aludt el
2012. okt. 18. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Mi kaptunk rokontól, de sosem használtunk, biztos mi voltunk a bénák, de képtelenség volt azzal szoptatni.
2012. okt. 18. 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt, de őszintén nem is hiányzott. 12 hónapja szoptatok nélküle is kényelmesen.
2012. okt. 18. 15:43
 8/11 anonim ***** válasza:
4-es vagyok!Elfelejtettem írni,hogy szoptatáshoz csak pár hónapig (talán 3) használtuk,de utána is legurulásgátlónak.Láttam olyat,amit nem lehet összekötni deréktájon. Mindenképp olyat vegyél,amit a derekadra tudsz kötni,mert úgy ülve kényelmesebben lehet szoptatni.
2012. okt. 18. 16:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Az utcában egy másik anyuka vállalt varrást, 5ezret kért érte, tönköllyel van töltve.

Terhesen nagyon jó volt alváshoz.

7 hónapja szoptatok, 2x próbáltam az első hetekben, de maradtam a fekve szoptatásnál (ha meg úgy adódott, ülve is simán ment, párna nélkül). Olyan volt, mintha a párnát is tartanom kéne.

Most a Kisfiam szobájában van, azzal kerítettem el a pelenkázót, mikor elkezdett forogni, kúszni, bár mostanra nincs értelme ennek se, már átmászik rajta :)

Majd találunk neki újabb funkciót.

2012. okt. 18. 18:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Alváshoz is és szoptatáshoz is használtam. A legjobb beruházás volt az egész terhességem alatt. Fekve nem tudtam szoptatni, így törökülésben az ölembe tettem a párnát, ráfektettem a babát és szopizott.:)
2012. okt. 19. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!