Szoptatós párna, kismamapárna? Megéri beruházni rá?
én ismerőstől vettem egy ezresért, nem anyaggal, hanem azokkal a pici bogyókkal töltött.
Nekünk eddig nagyon megérte,mert ezt teszem 2 éves fiam matraca szélére,és így nem gurul le éjszaka:))
De szerintem a szoptatáshoz is ki fogom használni, már próbálgattam, a földön ülve is jól fogok tudni szoptatni vele szerintem.
Kisfiamnál nem volt és mindig gyűrtem pokrócot vagy párnát a karom alá ha nem fotelben szoptattam.
Most a "nagy" tesó mellett meg gondolom nem fogok tudni mindig csak fotelben, nyugiban szoptatni:)
Én szerettem vele aludni terhesen, komolyan egy áldás volt az éjszakáimnak.
SZoptatáshoz nem használtam, ahhoz nekem nem volt kényelmes.
De arra használtam viszont, hogy rátettem a babát, és onnan figyelgetett engem (amikor még picike volt).
Az utcában egy másik anyuka vállalt varrást, 5ezret kért érte, tönköllyel van töltve.
Terhesen nagyon jó volt alváshoz.
7 hónapja szoptatok, 2x próbáltam az első hetekben, de maradtam a fekve szoptatásnál (ha meg úgy adódott, ülve is simán ment, párna nélkül). Olyan volt, mintha a párnát is tartanom kéne.
Most a Kisfiam szobájában van, azzal kerítettem el a pelenkázót, mikor elkezdett forogni, kúszni, bár mostanra nincs értelme ennek se, már átmászik rajta :)
Majd találunk neki újabb funkciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!