Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg gyakori, hogy a...

Tényleg gyakori, hogy a gyereknek nem az az apja, aki annak hiszi magát?

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 19:26
 1/9 Kathrin01 ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy gyakori, de én is ismerek olyan családot, ahol ez így van. Kb 10%-a az apáknak nem a biológiai gyermekét neveli, ezt tv-ben láttam.
2009. aug. 7. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom,van ilyen,de én biztos vagyok a gyerekeim apjában :)
2009. aug. 7. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem gyakori! A férjem az apuka.
2009. aug. 7. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a biológiai apa még sosem látta a gyerekét, nem látogatt, ill egyszer fél percig pár hósan a dns teszten. Most 5,5 éves a csajszi, van új párom, őt tekinti apának.
2009. aug. 7. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Statisztikát én is olvastam,de a környezetemben egy családot ismerek csak,akiknél az apa nem is vérszerinti szülője a gyermeknek.

Pocsék érzés lehet,ha ezzel szembesül valaki!Viszont azt is hallottam ezzel kapcsolatban,hogy legtöbbször ki sem derül a dolog.

Nálunk sem gyakori :) a kisfiam nagyon hasonlít az apukájára.Azzal szoktunk viccelődni,hogy csináltatunk dns vizsgálatot,mert lehet,hogy NEM ÉN vagyok az anyukája. :D Hihi.

2009. aug. 7. 22:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

22:09!

ez jó, a mi fiunk is tiszta apja, nekem mintha semmi közöm se lenne hozzá

:)

2009. aug. 7. 22:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen,biztosan van egy csomó ilyen eset.Nálunk egyikünk se tudná letagadni a kisfiunkat olyan vegyes baba lett....:-)

2009. aug. 8. 09:58
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sokan vannak, akik elváltak, és "új" apukájuk lesz a gyereknek. Ilyen félremenős dologról hallottam már, hogy a nő lépett le 7 hónapos terhesen! És a hapsi, akivel összejött, teljesen a gyerekének tekinti azt a babát. A nagyszülők azt is hiszik, hogy ő az apa.

Az igazi apa el lett tiltva :(

Nálunk tuti, hogy a babám apja a férjem, ugyanis annyira hasonlít rá, hogy mindig azzal viccelődnek az ismerősök, hogy engem elcseréltek a kórházban, én nem lehetek az anyja :D

2009. aug. 8. 12:16
 9/9 anonim ***** válasza:
56%

Az igazi apát csak akkor lehet eltiltani, ha lemond a gyerekről.

De valószinüleg tényleg az van többségben, hogy sokan még terhesen különválnak a gyerek apjától, aztán az tojik a gyerekre, és az uj kapcsolat után apának tekinti a gyerek a férfit.

És még az a baj, hogy sok férfi, nagyban lesz*ja a gyerekét, nem akarja látogatni, gyerektartást sem igazán fizetget után, de lemondani nem képesek. Aztán szegény gyerek 10-15 évesen döbben rá, ki az igazi apja.

2009. aug. 8. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!