Novemberre kiírt kismamák ti vesztek valamit karácsonyra a babának?
Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 16:32
11/15 anonim válasza:
Nem.
Sőt, annyira kimerített minket anyagilag a gyerekvárás, hogy idén senki nem kap ajándékot.
12/15 anonim válasza:
Tavaly december elején született a fiam. Rengeteg mindent vettünk neki karácsonyra. Aztán betettük az ajándékokkal együtt őt is a fa alá!:)
13/15 anonim válasza:
nov 28án szültem.abban az évben még karácsonyfánk sem volt,annyira szanaszét voltunk.
14/15 anonim válasza:
Nem vagyok kismama de szerintem nem igazán jó előre vásárolni.A lányom decemberi születésű volt még annó de nem jutott eszembe ajándékot venni.Amikor egy éves volt akkor vettem Neki.Szerintem mindent a maga idejében.A legnagyobb ajándék egy pici babának a szeretet , abból sohasem elég és pénzbe sem kerül.Sajnos sok helyen ez nem természetes .A gyermek születése előtt minden többi fölösleges.
15/15 Vipy válasza:
Kedves Kismama! Én már augusztus elején megszültem, de a terv, amit kidolgoztam, neked is bejöhet, a látogatóitól kapott pénzét összegyűjtöttük és abból vettünk neki egy nagyobb, de hasznos ajándékot karira - elektromos hinta - szóval a rávaló ha meglesz, akkor ilyen dolgokban érdemes gondolkodni, hiszen a játékoknak még nem sok hasznát venné a csöppség :D Boldog babavárást (2 hó kislány anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!