Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen érzékeny,...

Csak én vagyok ilyen érzékeny, ha anyák napjáról van szó?

Figyelt kérdés

Persze, tudom, rengeteg anyuka bömböli végig az Anyák napját, és ez így van rendjén. :)

Viszont én nekem még nincs gyerekem, de ha eszembe jut, hogy egyszer lesz, azon gondolkodom, gombóccal a torkomban, hogy hogyan fogom én azt kibírni?

Ráadásul óvónőnek készülök, és már attól könnybe lábadt a szemem, hogy az óvó néni mesélte, hogy mivel szoktak a gyerekek készülni erre az ünnepre. Én nem tudom, mi lesz velem...

2012. okt. 16. 12:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én is mindig bőgök az anyák napi műsoron.A lányom már előre neveti.
2012. okt. 16. 16:02
 12/14 anonim ***** válasza:
10-dik valaszado. Nekem nagyon tetszik ez a megoldas. :)
2012. okt. 16. 17:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem is nagyon tetszik!
2012. okt. 16. 19:43
 14/14 anonim ***** válasza:
10-esnek: akor nálatok is hasonló a rendszer, mint nálunk, de azért nem csak a végletekben lehet gondolkodni, van olyan megoldás is, mint nálunk az évzárón, hogy csoportokban énekelnek vagy verselnek a gyerekek. Ha valamelyikre rátör a lámpaláz, a többiek kihúzzák a csávából. De így együtt a 4-5 gyerek nem olyan stressznek van kitéve, mint egyszem szerencsétlen hároméves egy csomó idegen ember előtt.
2012. okt. 16. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!