Csak én vagyok ilyen érzékeny, ha anyák napjáról van szó?
Figyelt kérdés
Persze, tudom, rengeteg anyuka bömböli végig az Anyák napját, és ez így van rendjén. :)
Viszont én nekem még nincs gyerekem, de ha eszembe jut, hogy egyszer lesz, azon gondolkodom, gombóccal a torkomban, hogy hogyan fogom én azt kibírni?
Ráadásul óvónőnek készülök, és már attól könnybe lábadt a szemem, hogy az óvó néni mesélte, hogy mivel szoktak a gyerekek készülni erre az ünnepre. Én nem tudom, mi lesz velem...
2012. okt. 16. 12:53
11/14 anonim válasza:
én is mindig bőgök az anyák napi műsoron.A lányom már előre neveti.
12/14 anonim válasza:
10-dik valaszado. Nekem nagyon tetszik ez a megoldas. :)
13/14 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem is nagyon tetszik!
2012. okt. 16. 19:43
14/14 anonim válasza:
10-esnek: akor nálatok is hasonló a rendszer, mint nálunk, de azért nem csak a végletekben lehet gondolkodni, van olyan megoldás is, mint nálunk az évzárón, hogy csoportokban énekelnek vagy verselnek a gyerekek. Ha valamelyikre rátör a lámpaláz, a többiek kihúzzák a csávából. De így együtt a 4-5 gyerek nem olyan stressznek van kitéve, mint egyszem szerencsétlen hároméves egy csomó idegen ember előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!