Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én vagyok csak ilyen érzékeny...

Én vagyok csak ilyen érzékeny vagy más is?

Figyelt kérdés

Nem tudom megmagyarázni miért, de egyszerűen néha sírva fakadok. Főleg ha a lányomról van szó. Pl. éneklek neki, sétálunk és elgondolkozom, hogy aznap milyen ügyes volt, ha látok egy mentőautót (főleg koraszülöttet), ha olyan dolog történik, ami őt is érinti, akár pozitív, akár negatív..

Szóval sok mindentől elérzékenyülök.

Nehezen teszem túl magam ezen.. és pár napja egy szimpla "Érik a szőlő, hajlik a vessző .." énekléstől is sírógörcsöt kaptam. Persze a lányom nem értette (8 hónapos), hogy mi a bajom, így ő is sírni kezdett.

Mikor múlik ez el? Miért történik ez velem?

Ezentúl minden apróságon sírni fogok?

2012. márc. 17. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Normális! Én is ilyen voltam. Majd fokozatosan enyhül, még érzékeny vagy a nagy testi, lelki véltozások miatt! Azért ha túl erősek az érzelmi ingadozások, és nagyon labilisnak érzed magad, inkább kérdezd szakembertől, nincs-e baj, de nem hinném, hogy erről van szó. és arr ne is számíts, hogy ezentúl gyerekmentő, szülés, és hasonló dolgok láttán nem fogsz bömbölni:) Igazi anya vagy, és kész:)
2012. márc. 17. 22:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Vannak érzelmi ingadozások/változások ez tény, szedek MagneB6-ot. De akkor kivizsgáltatom magam.

Kihez kell ilyenkor fordulni? Pszichológus?

2012. márc. 17. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Ó sokan érzékenyek vagyunk ilyenkor, változó ki mennyire.

Én is sírós voltam, mondjuk nem Érik a szőlő ...-re, hanem szomorú, vagy érzéki dolgokra.

Nekem az is gondot okozott, hogy nehogy valami baja legyen a gyereknek, az normális, de az, hogy

nekem nehogy valami bajom legyen. Szinte rettegtem néha ettől. Elképzetlem, ha nem lennék a kicsimnek....

Többnyire elmúltak ezek az erős érzelmek, majdnem alapálásba visszamentek, de nem teljesen, de azt nem is várom el, de így már jó.

Semmi gond, csak olyankor azért szólj magadra, és nevesd el magad, hogy ugyan ne hülyéskedjek már. .

2012. márc. 18. 01:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Hormonok... Még nem állt helyre a hormonszinted!

Barátcserje kivonat segít, nézz utána!

2012. márc. 18. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Első körben talán házi orvos, csak utána pszichológus, ebben nem vagyok biztos, de ahogy mindnyájan említettük, ez azért egyenlőre valószínűleg teljesen NORMÁLIS! És elég intelligensnek tűnsz ahhoz, hogy bízz magadban, megérzed, hogy orvoshoz kell fordulni, én csak azért említettem, mert ennyiből nehéz felmérni egy ember állapotát, és felelőtlenség azt mondani, hogy nincs semmi baj, nyugodjon meg. Ha már nagyon terhes, vagy nagyon nagyok a szélsőségek, zavar téged, a környezetedet, és a babával való kapcsolatodat, akkor tanácsos.
2012. márc. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!