Ha a férjed jol keres?
férjem nagyon jol keres havi fél millió ft ebből lejön pár hitel(kettö darab) számlák
kérdem én akkor mit akar még tőlem lenyúzni mikor gyeden voltam havi 30at átutaltam neki a többiből meg vettem gyerekruhát illetve ha kellett még élelmiszert magamra nem költöttem semmit. most gyesen vagyok terhes is van egy két éves lányunk)
most nem tudom mit vár van 30 zer ft azt is adjam oda? nekem kell orvoshoz járni ha a ygerek beteg gyógyzserekekt venni és uram atyám alanmagamra is költenék egy kicsit. ez igy lesz januárig. de olyan kérdőre vont hogy hol van a hai 20 zer ft. na az neki hol oszt hol szoroz?
minden pénzem adattam anno a házba mikor építkeztünk ne akrjon több bört lehúzni rólam .mit tegyek? adjatok tanácsot.
adjak minden pénzt oda és kuncsorogjak ha kell erre arra,Alázkodjak meg még jobban?
én nempontoztam senkit most jutottam gép elé
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!