Luca, Réka, Viola, Johanna vagy Kitti?
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 15:09
11/14 anonim 

válasza:

A Réka az mostanában olyan tömegnév lett. Kapásból 6 Réka ugrik be, de lehet, ha kicsit megtornáztatom az agyam, akkor még több eszembe jut. Szerintem Johanna és Kitti. A Johannát nagyon szépen lehet becézni, viszont felnőtt korban is abszolút viselhető, amellett meg Szent Johanna jut róla eszembe, akit nagyon tisztelek (úgy, hogy nem vagyok vallásos egyáltalán...). A Kitti szintén helyes név, van egy rokonom, akit így hívnak és nagyon aranyos, értelmes lány. A Luca szerintem túl kislányos, szemben a Violával, ami viszont túl komoly, és becézni se nagyon lehet.
12/14 anonim válasza:
Luca: szeretem ezt a nevet, de véleményt nem tudok róla mondani mert engem is Lucának hívnak, és ez így fura lenne:D
Réka: erőteljes név, nem csúnya... egy határozott, erős, barna hajú, sötét szemű lányhoz tudom elképzelni, egy fehérbőrű ártatlan virágszálhoz kevésbé :D
Viola: elég nőies név, szóval ha valaki nem az, akkor az elég nevetségesen hangzik :D De szerintem ez a legszebb az összes közül:) Világos és sötét hajú-szemű emberhez is el tudom képzelni:) Vionak lehet becézni
Johanna: nekem túl vallásos, túl szent :D talán Szent-Johanna miatt. Nem igazán tetszik, kicsit olyan semmitmondó
Kitti: ezt a nevet sem szeretem, túlságosan erőteljes, nem lehet szépen, lágyan kimondani, olyan mintha erőszakosan belémdöfnének valamit...:D
13/14 anonim 

válasza:

Johanna, mert szerintem nagyon szép név.
14/14 anonim 

válasza:

Szia! Nekem ezek közül így magában mind tetszik. Vezetéknévfüggő, hogy melyik cseng jobban. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!