A Kitti nevet szeretnénk adni a kislányunknak, szerintetek a lenti leírás illik a névre? Vagy van olyan Kitti ismerősötök, akire illik?
Név elemzése:
A Kitti név viselõi sok jó tulajdonsággal rendelkeznek: tehetségesek bizonyos mûvészeti ágakban, jó üzleti érzékük van és felelõséggel bírnak mások jóléte iránt. Mindezek melegszívûvé és megértõvé teszik õket mások iránt. Mindig készek azokon segíteni, akikre éppen rájár a rúd. Elõfordul, hogy olyankor is segíteni igyekszenek, amikor ezt senki nem igényli, ilyenkor zavaró a jelenlétük. Nagy hatással vannak a Kittikre mások érzései és gondolatai, és ez sokszor fájdalmat okoz nekik.
Minden mást is leírhattok, ami Kittivel kapcsolatos...
Köszi :)
2 Kittit ismerek. Az egyik egy iszonyú beképzelt "mindenkinél mindent jobban tudok és azt hiszem magamról h rohadt vicces vagyok" leszbikus csaj, a másik egy ribi. :/:/
Nekem soha nem tetszett ez a név, de nem az ismerőseim miatt, nem ítélek név alapján.
De ha NEKTEK tetszik akkor adjátok nyugodtan. :)
Hát, az én Kitti nevű ismerősömre semmiképp. :)) Nincsenek túl jó emlékeim vele kapcsolatban. De tudod ez olyan szubjektív, ugyanennek a Kittinek az anyukája, biztosan csupa jót mondana, egy x. ismerőse pedig lehet azt mondaná, hogy illik rá. Semmit nem jelentenek ezek a leírások. Talán a név jelentése hordozhat valami pluszt, de egy ilyen leírás semmiképp, szerintem. Ha neked/nektek tetszik, adjátok ezt a nevet! :)
32 hetes kismama
hát, nem mindenki lehet tökéletes :D
mármint a ribikre gondolok :D:D:D
2 Kittit ismerek/ismertem mindkettő "szörnyű" volt. Kioktatós-okoska, nagyarcú, brrrr...
Amúgy sztem a Kitti név nem éppen egy értelmiségi körökben divatos név. Hogy finom legyek.
Az én Kitti ismerőseim szőkék kívül belül!
Viszont a jellemzés sok pontban illett rájuk: művészet tehetség, felelősség, megértő, zavaró segítség.
Én azt gondolom, hogy meghatároz egy embert a neve, de nem úgy, hogy előre tudod, ha a gyermekednek ezt a nevet adod, ilyen is lesz. Ne ez alapján várd, hogy milyen lesz a gyermeked személyisége. Csak rá eröltetnéd az elvárásaid a névvel kapcsolatban, és ha nem ilyen lesz csalódhatsz. De csalódni soha nem a másikban csalódunk, hanem abban, amit mi elvártunk tőle, mert nem olyan amilyennek elképzeltük.
Tündéri és aranyos kislányt kívánok nektek, és sok szeretetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!