Vaterás, teszveszes anyukákhoz lenne egy kérdésem. Milyen csomagokat állítsak össze kisfiam kinőtt 86-os ruhatárából?
Figyelt kérdés
Csomó szép alig használt ruhája van, gondoltam felteszem netre. Csak nem tudom, hogyan. Külön-külön a felsőket, nadrágokat, pulcsikat? Vagy inkább egybe az egészet? Vagy készítsek 2-3 csomagot vegyesen? Hogy viszik jobban?2012. okt. 9. 10:24
1/4 anonim válasza:
jófogásos anyuka de igen kb.
egyet a body-kból vegyesen rövid ú. h.ú.
egyet a felsőkből hétköznapi játszós nacikkal bölcsis babának elvinnék sztem.
a csinikből alsó felső is mehetne egybe.
2/4 anonim válasza:
Méretenként szoktam összerakni(tehát egyben adnám el).Én "bátor" is vagyok,mert 1 ft-ról indítom.Lehet,hogy szerencsés vagyok,de bizony nekem elég jó áron mennek el(a múltkor 3 méretnyi csomagot indítottam,csomagonként 120-130 db ruha volt benne,és 30-35 ezer ft között adtam el/csomag).Vásárolni hol így,hol úgy szoktam,de én szeretem a komplett csomagokat.3 gyerekes anyuka
3/4 anonim válasza:
Én amikor keresek valamit, akkor csomagokat szoktam nézni, de azokat csoport szerint. Tehát "body csomag", "nadrág csomag", stb. Én így vinném.
4/4 A kérdező kommentje:
Én nem merném 1 Ft-ról indítani. :)
Max ha van minimálár.
Régebben próbáltam egyben eladni 1 Ft-ról, 56-62-es ruhákat, de nem jártam túl jól. Közel 80 db ruha (mind újonnan vásárolt, vagy kapott), és 10 ezret kaptam érte. Azóta nem merem. :)
Most úgy csináltam, hogy tettem vegyes csomagot a használtabb ruhákról, ezt 1 Ft-ról.
A szépekből külön nadrág, felső, body csomag.
Ha így nem viszik el, legközelebb más összeállítást készítek.
Köszönöm a válaszokat!!
2012. okt. 10. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!