Ha nevelőszülő szeretnék lenni, akkor én választhatom meg, hogy kit szeretnék befogadni, vagy az árvaház mondja meg?
Nem vagyok fajgyűlölő. Csak már nagyon régóta foglalkoztat az a gondolat, hogy nevelőszülő, vagy hivatásos szülő szeretnék lenni. De az utóbbinál azt írták, hogy nem te választod meg, hogy kit akarsz. Ha nem tetszik, amit ők mondanak, elbocsájtanak.
Még mielőtt valaki elkezdene szitkozódni, hogy undorítónak tart, hogy ezekből a gyerekekből szeretnék megélni, annak előre szólok, hogy nincsenek anyagi nehézségeink. A férjem jól keres és én is. Van egy lányunk. Szerettünk volna legalább még egyet, de sajnos egészségi okok miatt nekem már nem lehet. Ha már nem lehet saját, akkor szeretnék más gyereknek esélyt adni a normális életre.
Ha valakinek volna kedve levelezni a nevelőszülőségről, aki már nevelőszülő, kérem írjon, mert sok kérdésem lenne, amire azt szeretném, ha tapasztalt illető válaszolna. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!