Kinek hány gyereke van vagy hányat szeretnétek?
27 éves vagyok és 2 éves a kisfiam, még egyet szeretnék!
kb 1 év múlva!
Nekem négy gyerekem van, de csak hármat akartunk eredetileg, csk a harmadik "ketten lett".
De azt azért jól gondold meg, hogy négy gerek iden sokba kerül, különösen, amikor már nagyok - középiskola vagy felsöfok, és akkor már nem tudsz egy-kettöt "visszaküldeni". Szép dplpg a nyga család, de csak akkor, ha megvan a megfelelö anyagi háttér is, és esetleg egy válás után egyedülállóként is le tudod öket rendesen látni. Hidd el, igen rossz érzés, ha látod, hogy jó képesség gyereknek nincs lehetösége tanulni, mert nincs rá pénz. (A sógornöm van ilyen helyzetben, négy gyerekkel elvált és most arra sincs pénze, hogy a gyerekek mindennap kapjanak enni, a villanyról, gázról, vizröl nem is beszélve, mert minden ki van már kapcsolva neki. (A volt férjének nincs állása, mert tartósan beteg, ö is csak az éhenhalás határán van - mielött megjelennek a "borzasztó elvált apa" kiabálók.)
29 éves vagyok, 8 hónapos a babám.
Azt hiszem, lesz még egy testvére, de majd meglátjuk...
28 vagyok, most várjuk az első babát. Én három gyereket szeretnék (a férjem kettőt, de kezd belenyugodni a háromba), a lehető legkisebb korkülönbséggel (természetesen észszerű határok között). Úgy tippelem, kétévente volna jó 1-1 babát szülni. Nekem akár még a négy is beleférne, habár ezen még nem gondolkoztam. De hármat mindenképpen akarok. Nagyon fiús vagyok, az se baj, ha mind a három királyfi lesz.
14 hetes
Szia!
32 éves leszek. Van egy 8 hónapos kislányom. Szeretném ha 2-3 éven belül lenne egy kistesója. A páromat még meg kell győznöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!