Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek hány gyereke van vagy...

Kinek hány gyereke van vagy hányat szeretnétek?

Figyelt kérdés
Én 24éves nő vagyok van egy 2éves kisfiam és szeretnék legalább 4gyereket írjátok le lécci a korotokat is.
2009. aug. 4. 13:52
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 éves vagyok, jelenleg egy 9hós kisfiam van. Mi még legalább 1 gyerkőcöt szeretnénk, de legfeljebb kettőt. Attól tesszük függővé, hogy állunk majd anyagilag. Nagyon fontos számomra, hogy mindent megkapjanak e téren is. Három gyerkőcnél többet sehogy nem mernék bevállalni, úgy érzem, hogy nem tudnék megfelelően odafigyelni rájuk, eleget foglalkozni velük. Legalábbis jelen pillanatban így látom. Aztán majd meglátjuk, mivel még fiatal vagyok ez bőven változhat. Még 10 év múlva is szülhetek, abba meg még jónéhány gyerek belefér. :-)
2009. aug. 4. 13:58
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

27 éves vagyok és 2 éves a kisfiam, még egyet szeretnék!

kb 1 év múlva!

2009. aug. 4. 14:05
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem négy gyerekem van, de csak hármat akartunk eredetileg, csk a harmadik "ketten lett".

De azt azért jól gondold meg, hogy négy gerek iden sokba kerül, különösen, amikor már nagyok - középiskola vagy felsöfok, és akkor már nem tudsz egy-kettöt "visszaküldeni". Szép dplpg a nyga család, de csak akkor, ha megvan a megfelelö anyagi háttér is, és esetleg egy válás után egyedülállóként is le tudod öket rendesen látni. Hidd el, igen rossz érzés, ha látod, hogy jó képesség gyereknek nincs lehetösége tanulni, mert nincs rá pénz. (A sógornöm van ilyen helyzetben, négy gyerekkel elvált és most arra sincs pénze, hogy a gyerekek mindennap kapjanak enni, a villanyról, gázról, vizröl nem is beszélve, mert minden ki van már kapcsolva neki. (A volt férjének nincs állása, mert tartósan beteg, ö is csak az éhenhalás határán van - mielött megjelennek a "borzasztó elvált apa" kiabálók.)

2009. aug. 4. 14:11
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

29 éves vagyok, 8 hónapos a babám.

Azt hiszem, lesz még egy testvére, de majd meglátjuk...

2009. aug. 4. 14:16
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
24 éves vagyok, 4 hónapos a lányom. Nem tudom, szeretnék-e még egy gyermeket, illetve most még úgy gondolom, hogy nem. 9 hónap folyamatos hányás,15 és fél óra vajúdás, 2 műtét szülés után... nem bírnám ki még egyszer. De lehet 2 hónap múlva mást mondok :)
2009. aug. 4. 14:20
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
32 vagyok,egy 10éves fiam és 1 6hós kislányom van.Még egy jöhetne,2-3éven belül,de ha nem,így is boldog vagyok.
2009. aug. 4. 14:21
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
22 éves vagyok, és egy 2 éves kisfiam van. Én is szeretném, ha még lenne 3 kistesója, de nem hiszem, hogy összejön, max még egy... Én egyedülállóként szültem a fiam, most sincs párom. Mire megtalálom azt az embert, akiben megbízom annyira, hogy mellette vállalok még akár csak egy babát is, az hosszú idő... Arról nem is beszélve, hogy most ősszel kezdem az egyetemet, alapképzés 3 év, mire elvégzem, 26 éves leszek. És jó lenne a mesterképzést is megcsinálni (mondjuk azt már munka mellett lenne jó), akkor 28 éves leszek. Tanulás mellett semmiképpen nem szeretnék mégegy babát vállalni, egy gyerek mellett is elég nehéz, a fiam mellett születése óta tanulok (jólvan, hát akkorra nőtt be a fejem lágya, és akkor jöttem rá, hogy talán fontos lenne leérettségizni...), ha lesz kistesó, akkor szeretném, ha mellette már nem kéne tanulással is foglalkozni, szóval ha suli alatt szülnék mégegyet, akkor egy évem tuti elúszna, és én már így is később kezdtem az egyetemet, mint a többiek. Ha elvégzem, 26 vagy 28 éves pályakezdő leszek, nem azzal kéne kezdenem, hogy akkor szülök egy babát, hanem valami munkát kéne keresnem, és - bármilyen csúnyán hangzik ez manapság - el kéne kezdeni építeni a saját karrieremet. 2-3 évet mindenképpen dolgozni szeretnék, és még az is mind semmi. Aztán pikk-pakk 30 éves leszek, és én valahogy 30 fölött már nem szeretnék szülni. Nem mintha baj lenne, de én valahogy nem szeretném ezt. Persze lehet, hogy addigra megváltozik a véleményem, de egyenlőre így látom. Szóval én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy lesz még itt tesó, maximum egy, ha meggondolom magam, és 30 éves korom fölött mégis vállalok gyereket. Csak akkor meg már szerintem úgy leszek vele, hogy a fiam végre nagy, én is szabadabban jöhetek-mehetek, nem kell már folyton a sarkában lennem, és akkor kezdjem elölről az egészet? Hát nem tudom... Talán. De akkor ikreket :)
2009. aug. 4. 14:40
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
27 éves vagyok van egy egy éves gyönyörű kisfiam, és már dolgozunk a kistesón. Nagyon szertnék egy kis hugicát neki, de ha öcsike lesz egye fene, akkor is boldog leszek. Most egyenlőre csak úgy gondolom, hogy 2 gyereket szertnék, de majd meglátjuk mit hoz a jövő.
2009. aug. 4. 15:32
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

28 vagyok, most várjuk az első babát. Én három gyereket szeretnék (a férjem kettőt, de kezd belenyugodni a háromba), a lehető legkisebb korkülönbséggel (természetesen észszerű határok között). Úgy tippelem, kétévente volna jó 1-1 babát szülni. Nekem akár még a négy is beleférne, habár ezen még nem gondolkoztam. De hármat mindenképpen akarok. Nagyon fiús vagyok, az se baj, ha mind a három királyfi lesz.

14 hetes

2009. aug. 4. 15:37
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

32 éves leszek. Van egy 8 hónapos kislányom. Szeretném ha 2-3 éven belül lenne egy kistesója. A páromat még meg kell győznöm!

2009. aug. 4. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!