Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vigyem el fejlődésneurológushoz?

Vigyem el fejlődésneurológushoz?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve! Kisfiam 10 hónapos lesz és hipotón! Sajnos a szülés nem sikerült zökkenőmentesen, volt egy átmeneti oxigénhiány, gondolom ennek következménye a hipotónia!

6 hónapos koráig megfelelő ütemben fejlődött a mozgása, utána viszont belassult. Még mindig csak kúszik, ülni egyáltalán nem tud, gyenge a háta.

Járunk Dévényre, de minden nap egyre csalódottam és idegesebb vagyok! Annyi hipotón gyerekről hallottam, de úgy tűnik a fiam mindközül a legrosszabb eset.

Szellemileg nincs gond vele!

A helyi fejlődésneurológia nagyon rossz, még a dokink sem ajánlja. Vigyem el magánba? Vagy várjak még?

2012. okt. 1. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi TSMT tornára jártunk. A kisebbik lányom hipoton, 8 hónapos koráig csak egy irányba fordult. Most 1 éves, kapaszkodva jár, mászik, szépen ül. Havonta kell csak járni, míg betanítják az új feladatsort, és azt otthon végezhetitek.
2012. okt. 1. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, vidd el, addig, amíg nem találsz egy olyan helyet, ahol úgy fejlesztik, ahogy neki kell.
2012. okt. 1. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Minket az ideggyógyászatról irányítottak ide, ahol az orvosi szakvéleménytől függetlenül is csináltak egy állapotfelmérést. Ez alapján állították össze az egyéni feladatsort.
2012. okt. 1. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:

persze, hogy vidd el! dévény tornász előtt hozzá kellett volna mennetek, ennek ez a menete.

vidd el másik településre vagy magánba, de már születésekor kellett volna :(

na de hátránya nem lesz, most már tudod, menjetek!

2012. okt. 1. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!