Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kíváncsi lennék, mert nem...

Kíváncsi lennék, mert nem találok magyarázatot?

Figyelt kérdés
padlástérben mindig rám tör az éhség,de ha lemegyek a földszintre,már nem érzem!ez mitől lehet?évek óta megfigyeltem.
2009. aug. 3. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jót tesz a magaslati levegő... :-)
2009. aug. 3. 16:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam,csak nem tudtam hogy jól gondolom,vagy hülyeség?
2009. aug. 3. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:
nem lehet,hogy ott jobban érződnek az illatok,mint ahogy a meleg s fel szál.na meg mire fölérsz,megéhezel,mennek le a kalóriák :-) de ez hogy jön a babás....stb témákhoz?
2009. aug. 3. 20:07
 4/10 A kérdező kommentje:

véletlenül ideírtam,nem ide szántam.

nem jönnek fel illatok,de mindig melegebb fent, van mint lent,bár nem hinném hogy befolyásolná.az az érdekes,hogyha lent vagyok,elmúlik az éhségérzetem,de ha felmegyek,megint rámtör,és így tovább... :(

2009. aug. 3. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor egyszerű a képlet. Ha híznod kell, sokat tartózkodj fenn, ha meg nem, akkor inkább lent legyél.
2009. aug. 3. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:

mostmár tudom, miért nem tudok fogyni

27 éve a negyediken lakok

lehet nálam is ilyen probléma áll fenn, mert az étvágyam határtalan

:)

2009. aug. 3. 21:53
 7/10 A kérdező kommentje:

napközben lent eszem,de este sajnos rám tör az éhség akkor is,ha bevacsoráztam :( tudom hogy tök hülyén veszi ki magát amit írok,de tényleg így van,lejövök kajáért,akkor elmúlik!de vinnem kell fel,mert ott újra éhes leszek.lent meg nem alhatok,nem megoldható.

gondoltam van valami "tudományos" magyarázata :)

2009. aug. 3. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Biztos fent lógnak a jó kis kolbászok meg füstölt husik...;) Na jó, csak vicc volt...
2009. aug. 4. 10:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Én családi házból költöztem panelba, 3. emelet. Egy év alatt szökött fel rám 10 kiló. És hát a férjem is szedett magára. Lehet benne valami! :D

Azt hiszem sürgősen el kellene költöznünk egy kertesbe, méghozzá olyanba, ahol nincs emelet! :D

2009. aug. 4. 12:42
 10/10 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok :D

és a humort is értem XD

további ötleteket is várok,hátha közösen rájövünk :)

2009. aug. 4. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!