Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megszűnt a babaszoba.hu...

Megszűnt a babaszoba.hu honlapja? Vagy új címe lett?

Figyelt kérdés

Már vagy 2 hónapja nem kaptam hírlevelet tőlük és most próbáltam felmenni a honlapjukra és nem sikerült.

Nagyon szeretném tudni mi történt, mert volt rajta nagyon sok elmentett infóm a babám fejlődésével kapcsolatba amit csak oda mentettem el, mert ugye a modern technika:(.

Üdv egy majdnem 15 hónapos anyuka.

2009. aug. 3. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Húha. Én is ránéztem, és tényleg nem lehet felmenni. Viszont ki sincs írva, hogy megszűnt, vagy valami. Lehet, hogy csak technikai probléma. Remélem.
2009. aug. 3. 16:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem tényleg nem szűnt meg, csak átmeneti dolog!
2009. aug. 3. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Pont ezt akartam megkérdezni. :)

Nem hiszem,hogy megszűnt,tegnap kerestem rajta babakocsit. Viszont ma én sem tudom elérni,mint ahogy a babázó.hu börze oldalát sem... :(

2009. aug. 3. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Már elérhető! :)
2009. aug. 3. 16:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát én még mindig nem tudtam felmenni, majd holnap próbálkozom újra:(
2009. aug. 3. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Én még csak pár napja regiztem oda. Viszont néha nekem is elérhetetlen. Most pl nem, fel tudtam menni.

Nem lehet, hogy amiatt, mert arculatváltás volt? Én nem találkoztam a 'régi' babaszobával, de én erre gondoltam.

2009. aug. 4. 12:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Ma megpróbáltam felmenni és a bejelentkezés után úgy lefagyott, hogy az egész gépet újra kellett inditani. Hát most már tuti az arculat változás miatt lehet, a régi 100-szor jobb volt.

2009. aug. 4. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!