Vadmacskából anyatigris lettem, a kettő együtt kizárt, még évekkel később is?!
Ido kerdese.
Nem csak arra gondolom, hogy mennyi ideje szultel, hanem arra is, hogy mennyi idod van magadra (jol erzed-e magad a borodben), es a kapcsolatotokra (megvan-e a regi osszhang).
Nekem regen is egen nagy volt a szexualis etvagyam.
Elso szules utan vissza is tert hamar.
Az alakom nem valtozott, a babam jo alvo volt es nyugis, en kipihentebb voltam mint valaha. A gyerek este nyolctol fixen aludt, mi utan ugy voltunk, mint gyerek elott, csak egymasra figyeltunk, beszelgettunk, filmeztunk, baratokat fogadtunk, szorakoztunk is otthon, szoval komplett volt minden, a szex is mint elotte.
Masodik gyerek utan hulla voltam, mindketto kicsi volt, a kisebbik nyugtalan volt, rossz alvo, napkozben alig tudtam veluk kimozdulni, mert a kicsi utalta a babakocsit, az autot, a hordozokendot, mindent. Alig aludtam, nyugos voltam, faradt, ha a ferjem hazajott, akkor nem kikapcsolodtunk egyutt, hanem kipanaszkodtuk magunkat es alig vartuk, hogy alhassuk, mert tudtuk, hogy max egy ora es a kicsi ismet ebredni fog.
Szerinted volt kedvem a szexhez???
Nem. Vagy csak muszajbol.
Es!
Minel tobbet csinalod, annal jobban kivanod, annl rutinosabb es ugyesebb vagy es annal inkabb tovabb tudsz kalandozni, hogy idonkent ujitasatok.
Masfel ess koratol jol alszik a kicsi is, nyugis, en is az vagyok, ismet mienk az este nyolctol fixen.
Azota minden a regi nalunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!