Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyre nagyobb szomorúság...

Egyre nagyobb szomorúság hipotón babám lemaradása miatt! Más is volt már így?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell szomorkodni, ez kezelhető probléma, csak foglalkozzon vele megfelelő szakember.
2012. szept. 26. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, ne légy így elkeseredve! A Te Babád meg majd mást fog hamarabb csinálni. Ne mérd senki máséhoz, hisz Neked Ő a világ leg-leg-leg-e. Érted! :)
2012. szept. 26. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is hipoton a kisebbik. A nagy mindent időben csinált, szét aggódtam magam a kicsi miatt. Nekünk nagyon sokat segített a TSMT gyakorlatsor, és a legjobb, hogy itthon csinálhattuk. Már sokkal jobb a helyzet, nincs nagyon lemaradva. A torna megkezdése után ugrásszerűen megindult a fejlődése.
2012. szept. 26. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Dévényes jár hozzátok? Pár hónap és mindenkit leöröz majd a babád!!!
2012. szept. 26. 15:38
 5/6 Pötyike28 válasza:
Szia! Tudom régi bejegyzés,de nekem is hipotón a babám. Mi is sokat aggódunk.Most 8 hónapos,és forog,pörög,de sajnos még nem kúszik.Járunk Dévény tornára. Most megyünk majd kivizsgálásra. Nálatok azóta remélem rendeződött a helyzet.
2015. jan. 4. 15:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia! Igen!

Talán annyi maradt vissza az egészből, hogy az egyensúlya nem teljesen tökéletes. Tehát többet esik, esett,mint más gyerek. Ezért elkezdtük a TSMT tornát, ami nagyon jó volt, sokat javított rajta, csak hát nem akarja csinálni most már. 3 éves nagyfiú, nem tudom már mindenre rávenni! :)

És képzeld ahhoz képest,hogy kicsit később csinált mindent, beszélni meg nagyon korán kezdett. Másfél évesen.

Nálatok sem lesz gond, a Dévény nagyon jó!

2015. jan. 12. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!