Titeket nem idegesítenek a kisbabájuk, kisgyerekük előtt dohányzó anyukák?
Engem annyira fel tud dühíteni. Egy anyaotthon előtt szoktam elmenni minden reggel, amikor megyek iskolába, és olyanokat látok, hogy az elképesztő. Anyuka guggol a kerítésnek támaszkodva, egyik kezében a kisbaba, másik kezében a cigaretta... Másik eset, ma láttam: anyuka guggolva egyik kezével tologatja a babakocsit, másik kezével egyenesen a baba felé fújja a füstöt! A szemközti busznegállóban is azt látom, hogy egy anyuka már évek óta úgy kíséri a gyerekeit az iskolába, hogy közben minden nap szívja a cigit.
Hát milyek anyák ezek? Miért ilyen felelőtlenek?
Nem rég történt. Egy buszmegállóban várakoztam. Megláttam egy hirdetést egy oszlopon. Elővettem egy golyóstollat, hogy felírjam a telefonszámot. Egy karon ülő gyermekkel egy hölgy elkezdett csápolni,hisztériázni, hogy itt tilos a dohányzás. A toll fehér volt, és nem füstölt. A távozó busz viszont okádta a fekete füstöt.
Hát ezért vannak nekem fenntartásaim az ilyen bejegyzésekkel kapcsolatban.
Magyar vagyok, de meggyőződéssel állítom, az egész világon nincs annyi önjelölt isten, mint nálunk. Mindenki mással foglalkozik, úgy gondolja, hogy joga van bele szólni mások dolgába. Az élet minden területén.
Tiltakoznak a túlzsúfolt városi forgalom miatt, és ugyanazok tiltakoznak a körgyűrű ellen.
A közmondások tapasztalatokon alapulnak - "A szomszéd tehene is dögöljön meg". Tipikus Magyar mentalitás.
Nem dohányzom, és engem nem zavar a dohányfüst. Ne beszélje nekem be senki, hogy ha megérint, attól rögtön halálos beteg leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!