Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan lányneveket...

Tudnátok olyan lányneveket sorolni nekem, amiket lehet Ellnek vagy Ellinek becézni?

Figyelt kérdés

2012. szept. 25. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Daniella jutott rögtön az eszembe.

Talán még Donatella, Elmira, Elvíra, Hella, Manuela, Mirella, Mirabella.

2012. szept. 25. 21:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek. :)
2012. szept. 25. 21:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még néhány :) (bocs, ezek többsége már elég kacifántos lesz, de hátha van olyan, ami megtetszik)

Ariella, Aniella, Barbarella, Dorabella,

illetve van önállóan Elli név is, de hasonló az Ella, Ellina, Elina, Elin,

továbbá

Elma, Elen, Elena, Elza, Eliza,

Jelena, Karmella, Lelle, Martinella, Pamela, Paméla, Szibill, Szille, Velmira, Zelmira.

Ezeknél a neveknél tudom elképzelni az Ell, Elli becézést, de mint írtam, az Elli önálló névként is létezik, és van elég sok, ami még hasonlít rá az e-betűsök között.

2012. szept. 26. 09:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. szept. 26. 21:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha jól olvastam nagymamám nevét senki nem írta, Gabriella:)

Az én nevem Ráhel, nem tudom elképzelni egy Ell, Elli becézést. Engem Hellnek becéztek, ami poklot jelent, ezért leszoktattam az ismerősöket erről a becenévről.

2012. szept. 27. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!