A terhességed hányadik hetéig dolgoztál? Milyen munkakörben?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 19:41
11/21 anonim válasza:
10-es, te nem én vagy? :)
7-es vagyok, és én is project vezetőként (is) dolgoztam :)
Még a százalékaink is megegyeznek :) vicces.
13/21 anonim válasza:
37. hétig vevőszolgálati vezetőként. Napi szinten ingáztam 200 km-t
14/21 anonim válasza:
36. hétig fogászati asszisztensként a 6-7. hónapig dolgoztam volna, jobb lett volna, a vége már nem volt könnyü.
15/21 anonim válasza:
35. hétig!
Saját vállalkozásban irodán!
16/21 anonim válasza:
Még 3 napot dolgozom, ha minden igaz. Október 28-ra vagyok kiírva. Az előző terhességemnél is hasonlóan fejeztem be a munkát. Tanár vagyok egy ált. iskolában.
17/21 anonim válasza:
Fodrászként az ötödik betöltött hónap végéig.
18/21 anonim válasza:
Március elején szültem, január végéig dolgoztam, irodai munka
(de már 100x megbántam, ugyanis voltak oylan rendesek, hogy gyed alatt átszervezésre hiv. megszűnt mun aköröm, most felmentésemet töltöm, 2 hónap múlva munkanélküli leszek) eenyit kisgyrekekes anyák munkában valő visszatéréséről
19/21 anonim válasza:
36-dik hetig dolgoztam (iroda, logisztika).
20/21 anonim válasza:
35.hétig virágkötő-eladó vagyok.Emelgetni nem engedtek,de végig álltam a 8 órát.Még bírtam volna,de így a kollégáknak több volt az emelgetés,mintha nem terhessel lettek volna beosztva.Én éreztem kellemetlenül magam.2 hós a fiam,de már vár mindenki vissza:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!