Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülésznőnek tanulok, szeretné...

Szülésznőnek tanulok, szeretnék gyerekeket de mindenki riogat, hogy ezt a szakmát nem lehet család mellett végezni. EZ IGAZ?

Figyelt kérdés
tudom, hogy 12órás műszakok vannak de tényleg nem lehet összeegyeztetni?

2012. szept. 25. 16:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

En is szuleszno vagyok 4 gyeek anyukaja.En igaz heti 32 orat dolgozom reszidoben es csak 8 oras muszakban 3 muszakban.Itt nincs gyes gyed stb igy a szules utan 12 hettel mar dolgoznom kellett de megoldottuk bolcsi es reszmunkaido mindketten.Itt egy gyerek vallalasa semmivel nincs tamogatva es sok aldozatot kivan mindket szulotol.

Igy telnek a napjaink

De- 07:30- 16 ig akkor a gyerekek mar otthon vannak kozos meleg vacsi 18 kor

du muszak 15-23 : a ferjem viszi a kicsit suliban en aludhatok de haztartas bevasarlas es pihenes, sportolas shopping neha megfozok nekik neha a ferjem foz

ejszaka 23:15 -07:30 :kb 8 ra vagyok otthon addigra mar mindenki elment igy alszom min 16 ig (8 ora alvas kell nekem kulonben nem birom ) amire felkelek gyerekek otthon vannak jatszanak ha ejjel dolgozom a ferjem foz takarit mert ejjel nagyon huzos a muszak nalunk igy kimel meg.

Ha szabad vagyok akkor en vegzek minden munkat otthon baratokkal jarunk ossze moziba megyunk es kozos program a gyerekekel a ferjem is 32 oraban dolgozik. Egy honapban egy hetveget kotelezo dolgoznom mint reszmunkaidos aki 36 (egeszmunkaidoben dolgozik havi 2 hetvege kotelezo.

Egy nagy varosi korhazban dolgozom evi 2600 szulesunk van igy eleg razos hely.

Amig mind a 4 kicsi volt ugyanigy oldottuk meg kozossen a beosztasunk egyeztettuk.

Ajanlom olyan ferjet keress aki nem azt hiszi a hazimunka a no dolga es kozossen akarja a gyerekeket nevelni igy lehet akar 6 gyereked is mint szuleszno.

2012. okt. 17. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!