Névadás: Bori vagy Flóra?
Figyelt kérdés
vagy Borbála? köszi2012. szept. 24. 17:52
22/31 anonim válasza:
Kislányom azt hiszem elég cserfes(volt időm hallgatni a nyáron), Flóra a neve.
24/31 anonim válasza:
23-as vagyok, úgy értem én Flórára szavazok, Borbála meg semmiképp:S
25/31 anonim válasza:
Flóra. Az én kicsimet is így hívják
27/31 anonim válasza:
Nekünk egy igazi, cserfes Borbálánk van! Bár senki nem hivja igy, de pont azért szeretem ezt a nevet, mert ezerféleképpen lehet becézni. Mi főként Borcsinak, Borónak vagy Borcsónak hivjuk, a védőnéni Borcsázza, a játszón Borizzák. Először én is idegenkedtem tőle, de mostmár imádom. (A Borókától viszont engem személy szerint kiver a viz)
A Flóráról nekem a Flórasept jut eszembe. De egyébként az is gyönyörű név!
28/31 anonim válasza:
Nekünk Flóránk van. Igazi rosszcsont, vagány és cserfes. Imádnivaló és ráillik. A Borbála olyan jókislányos :D
30/31 anonim válasza:
Nekem a Flóra és a Borbála is nagyon tetszik, de a Borit meghagynám becenévnek.
Ha az én gyerekemnek kéne választani akkor a Flórát választanám, mert uncsitesóm Borbála (őt is Borinak becézik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!