Névadás: Bori vagy Flóra?
Figyelt kérdés
vagy Borbála? köszi2012. szept. 24. 17:52
11/31 anonim válasza:
A 35. héten vagyok a 2. kisfiammal. Mind a 2X a Flóra volt a lányos nevünk, úgyhogy 100X is Flóra!!! :) :) :)
12/31 anonim válasza:
Bori, az én lányom is így hívják :)
13/31 anonim válasza:
Borbála - Bori
A Flóra nekem nem tetszik.
16/31 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. Bori helyett mindenképp inkább a Borbála, ha akarjátok, lehet becézni azt is, de azért a hivatalos iratokba ne egy becenév kerüljön, szerintem.
Nekem mindkettő név olyan steril, nem tudom jobban megfogalmazni.
17/31 A kérdező kommentje:
Steril:-))))))) Marosi a családnevünk, szerintem ehhez egy Zóra, Amira, Mirella, tehát modernebb név nem igazán illik, a Flóra 21éve a fejemben van, de szerintem komoly név és nekem valószínűleg kissé vagány, cserfes lánykám lesz, mint a nővére. Ezért vagyok gondban. Köszönöm a válaszaitokat!!!!
2012. szept. 25. 10:20
18/31 anonim válasza:
Hogy hívják a nővérét? Esetleg az ő nevéhez passzoló neve lehetne a huginak :)
Egyébként a Borbála gyönyörű név, kiskorában meg lehet Bori.
19/31 anonim válasza:
Három közül Flóra. Gyerekként ismertem egy ilyen nevű lányt, meg most is van egy a környéken vagány, cserfes lányok és passzol hozzájuk a név!:)
20/31 anonim válasza:
Flóra, vagy Bori helyett Boróka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!