Anyukák! Ha Ti is jártok néha turiba, hogy viselkedtek a zsákos-mindent bepakoló viszonteladókkal/gyűjtőkkel?
Hétvégén jártam eddig néha egy piaci kipakolós turiba. Szerettem, jó hangulat volt, pár anyuka. Most hétvégén belefutottam zsákosokba... Még nekik állt feljebb -fennhangon kitárgyalták- hogy én tulajdonképpen hogy mertem közéjük állni mikor több méterre voltak egymástól... és azt a pár cuccot átnéztem gyorsan, ami még köztük volt és nem válogatták le - és nem harácsoltak be a zsákjaikba. Mérges lettem, hogy ha zsákkal viszi a fél boltot csoportosan - legalább fogná be a száját!
Vágnám ki, mint a takny*t az összes ilyet! Menjen nagykerbe! Úgy vagyok vele, hogy eddig jól nevelt voltam, de nehogy már én érzzem rosszul magam miattuk és én legyek a bunkó!Új ruhákat áruló boltokban is futottam bele, már ilyenekbe és elegem lett!
Hallottam, hogy a Hádákban bálabontáskor hihetetlen nagy bunyók vannak az ilyen zsákos vásárlók miatt. Én nem merek ilyenkor menni, nekem nem éri meg, hogy a hasamba könyököljenek, vagy eltapossák a kislányomat.
Olyan helyre járok ahol nyugodtan válogathatok és minőségiek a ruhák. Inkább megyek minden héten, találok pár darabot, de nem állok le verekedni a darabokért.
Köszi a hozzászólóknak!
Én sem bontásra megyek mégis feszt ilyenekbe futok! Már a vásárban is beléjük botlottam -nem hiszem el! Nagy fekete szemeteszsákba tömik-lökik bele a motyót és rettentően bunkók! :)
Jaj, ne is mond, én 2× mentem be úgy a Hádába, hogy tele volt zsákosokkal, azóta csak akkor megyek, ha egyetlen ilyent sem látok!!! Rémesek, lökdösődnek, beszólnak. :((
Nem tudom, hogy lehet-e tenni valamit ellenük, de tény irtó idegesítőek, és eszméletlen bukók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!