Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 21 éves vagyok. Gáz, hogy...

21 éves vagyok. Gáz, hogy pasi létemre babamániás vagyok? És most itt, ne arra gondoljatok nem vagyok AZ! Csak egyszerűen szertem a kisbabákat! Barátnőm még nem nagyon volt! A kettőnek van köze egymáshoz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 00:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem igenis van összefüggés. A nők általában a sablonpasikat kedvelik, olyan igazi macsó típust. Ha valaki valamivel kilóg, főleg pozitív irányba, nem igazán értékelik. Aztán lehet, hogy ez csak az én véleményem...
2009. aug. 15. 11:00
 12/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem itt minden nő azt fogja írni, hogy nincs igazad, bár szerintem is nagyon sok olyan nő van, akit kimondottan zavar, ha egy pasi olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amik inkább nőkre jellemzőek. De szerintem igenis értékelendő és pozitív dolog, ha egy férfi így viszonyul a gyerekekhez. Én legalább is - mint fiatal egyedülálló anyuka - ezt nagyra értékelném. Persze nem ez az egyetlen szempontom, de mindenképpen fontos, hogy a pasi gyerekszerető legyen.
2009. aug. 15. 12:01
 13/27 anonim ***** válasza:
64%

Boldog lesz az a nő, akit elveszel feleségül!

Kívánok minden jót, hogy mihamarabb megtaláld!

2009. aug. 15. 12:23
 14/27 anonim ***** válasza:

Bár az én párom lenne ilyen :)

Ő 26 éves, és kissé óckodik más gyerekét a kezébe venni! Arról pedig h babusgassa szó sem eshet...

Azt mondja h majd az övével másképp lesz, de ki tudja..

Én igenis örülnék ilyen pasinak mint te :)

2009. aug. 15. 13:15
 15/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!!! :) Már csak 2 évem van a suliból remélem addigra találok valakit! "Biztosan nagyon jó apuka leszel" Hát igen lehet hülyén hangzik, de már várom! :D De elöbb a munkahely legyen meg a többi meg utána...Van pár ismerősöm akik szinte most hagyták el a 20. életévüket és van kisbabájuk. Na meg unokatesómnak a kislánya 2,5 éves. Nemis rokonom, de annyira szeretem, csak sajna nem láttam már 1 éve! :(
2009. aug. 15. 14:02
 16/27 anonim ***** válasza:

Nincs Veled semmi gond!

És nem is vagy egyedi eset, csak a nagy többség nem meri felvállalni.

az a nő, aki igazán hozzád való értékelni fogja ezt.

Azt meg ne sajnáld, hogy van, akinek már 20 évesen is van gyerkőc. Nem maradtál le semmiről. És igenis jól látod: először legyen munka és biztos anyagi háttér, mert akárhogyis nézzük(és szeretnénk ha nem így lenne), de egy baba nem csak apró lábak, kezecskék és kis pocak simizéséből áll! :):):)

A legjobbakat Neked!

2009. aug. 15. 15:27
 17/27 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Abszolut nem gaz,ilyen ne is jusson eszedbe.

Nekem is van egy gyerekkori baratom a ki 24 eves es teljesen oda van a babakert foleg a kislany babakert.

Orakig el van a kicsikkel,szerintem ha tudna szoptatni akkor napokig el lenne veluk.

Hamarosan talalkozok is vele es bar nekem fiam van(6 hetes) de tuti h ellopja majd egy kicsit:)

Amugy az en Apukam is nagyon oda van a kicsikert.Mindig azt mondja h legszivesebben vinne magaval mindenhova az unokajat:).

21 evesen meg nem vagy lemaradva semmirol es en is azt mondom h szerencses lany lesz majd a baratnod:)

Sok sikert neked!

2009. aug. 15. 17:26
 18/27 A kérdező kommentje:
Szia! köszi a komit! :) Igen azt meg elis felejtettem mondani, hogy énis kislányt szeretnék majd! :D
2009. aug. 15. 19:25
 19/27 anonim ***** válasza:

szia. én 22 éves lány vagyok, és dettó ugyan ez van velem. rajongok a babákért, és már naon szeretnék sajátot. nekem egy évem van a suliból, remélem nekem is sikerül OLYAN barátot találnom akinek szülhetek mihamarabb, és akinek ilyen tulajdonsága lesz mint neked. imádom ezt a tulajdonságot egy pasiban. Sok sikert neked....

Szió:-)

2009. aug. 15. 20:44
 20/27 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. azt el felejtettem, hogy én is kislányt szeretnék :P
2009. aug. 15. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!