21 éves vagyok. Gáz, hogy pasi létemre babamániás vagyok? És most itt, ne arra gondoljatok nem vagyok AZ! Csak egyszerűen szertem a kisbabákat! Barátnőm még nem nagyon volt! A kettőnek van köze egymáshoz?
Boldog lesz az a nő, akit elveszel feleségül!
Kívánok minden jót, hogy mihamarabb megtaláld!
Bár az én párom lenne ilyen :)
Ő 26 éves, és kissé óckodik más gyerekét a kezébe venni! Arról pedig h babusgassa szó sem eshet...
Azt mondja h majd az övével másképp lesz, de ki tudja..
Én igenis örülnék ilyen pasinak mint te :)
Nincs Veled semmi gond!
És nem is vagy egyedi eset, csak a nagy többség nem meri felvállalni.
az a nő, aki igazán hozzád való értékelni fogja ezt.
Azt meg ne sajnáld, hogy van, akinek már 20 évesen is van gyerkőc. Nem maradtál le semmiről. És igenis jól látod: először legyen munka és biztos anyagi háttér, mert akárhogyis nézzük(és szeretnénk ha nem így lenne), de egy baba nem csak apró lábak, kezecskék és kis pocak simizéséből áll! :):):)
A legjobbakat Neked!
Szia!
Abszolut nem gaz,ilyen ne is jusson eszedbe.
Nekem is van egy gyerekkori baratom a ki 24 eves es teljesen oda van a babakert foleg a kislany babakert.
Orakig el van a kicsikkel,szerintem ha tudna szoptatni akkor napokig el lenne veluk.
Hamarosan talalkozok is vele es bar nekem fiam van(6 hetes) de tuti h ellopja majd egy kicsit:)
Amugy az en Apukam is nagyon oda van a kicsikert.Mindig azt mondja h legszivesebben vinne magaval mindenhova az unokajat:).
21 evesen meg nem vagy lemaradva semmirol es en is azt mondom h szerencses lany lesz majd a baratnod:)
Sok sikert neked!
szia. én 22 éves lány vagyok, és dettó ugyan ez van velem. rajongok a babákért, és már naon szeretnék sajátot. nekem egy évem van a suliból, remélem nekem is sikerül OLYAN barátot találnom akinek szülhetek mihamarabb, és akinek ilyen tulajdonsága lesz mint neked. imádom ezt a tulajdonságot egy pasiban. Sok sikert neked....
Szió:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!