Hány éves kortól mehetek el a családomtól úgy hogy nem szólhatnak bele?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és én vagyok a fekete bárány a családba!Van egy nevelőfaterom aki kikészít szeret betenni nekem :( Anyut is ellenem uszítja és elég rég óta nincs már meg anyuval kközöttünk az ami eddig megvolt.! Egyszerűen kivagyok készülve minden áldott nap lehordanak mindennek!Kérlek segítsetek tanácsotokkal!!!2012. szept. 21. 19:51
2/5 A kérdező kommentje:
Előbb sehogy se?
Addig mitévő legyek?
2012. szept. 21. 20:26
3/5 anonim válasza:
18
Bár én 16,5 voltam, nem tudtak mit tenni, de te bird ki. Már csak egy év, hamar elmegy. Tanulj rendesen, segíts a házimunkában. Ne kezd el harcolni ellenük mert csak rosszabb lesz. Ha lesz pénzed, lesz hova menned akkor lelépsz és ennyi.
4/5 anonim válasza:
18 és önállósodtál. Mert ha elmész el kell tudni magad tartani. (lakni valahol, ennivaló, ruha, cipő, stb)
5/5 anonim válasza:
18, gyámügyi hozzájárulással 16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!