Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves kortól mehetek el a...

Hány éves kortól mehetek el a családomtól úgy hogy nem szólhatnak bele?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és én vagyok a fekete bárány a családba!Van egy nevelőfaterom aki kikészít szeret betenni nekem :( Anyut is ellenem uszítja és elég rég óta nincs már meg anyuval kközöttünk az ami eddig megvolt.! Egyszerűen kivagyok készülve minden áldott nap lehordanak mindennek!Kérlek segítsetek tanácsotokkal!!!
2012. szept. 21. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
18
2012. szept. 21. 20:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Előbb sehogy se?

Addig mitévő legyek?

2012. szept. 21. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:

18

Bár én 16,5 voltam, nem tudtak mit tenni, de te bird ki. Már csak egy év, hamar elmegy. Tanulj rendesen, segíts a házimunkában. Ne kezd el harcolni ellenük mert csak rosszabb lesz. Ha lesz pénzed, lesz hova menned akkor lelépsz és ennyi.

2012. szept. 21. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
18 és önállósodtál. Mert ha elmész el kell tudni magad tartani. (lakni valahol, ennivaló, ruha, cipő, stb)
2012. szept. 21. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:
18, gyámügyi hozzájárulással 16.
2012. szept. 23. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!