A minden ötödik nyer sopronit simán meg lehet nézni, hogy nyer-e. De az am jogszabályba ütközik? Úgyértem szólhatnak érte?
Hát kicsit elfordítod, megemeled és alánézel, ha azt látod, doboz, akkor nyert.
A játékszabályzatban erre nincs utalás, hogy tilos lenne. Én is látom a boltban, hogy sok már laza. Gondolom, sokan rájöttek már...
Meglehet nézni simán és ez elég nagy baj...ma is voltam a coopban és két faszi ott nézte hogy melyik nyert aztán csak azokat veszik meg..
és én is kíváncsiságból benéztem alájuk és tényleg kivehető hogy mi van odaírva vettem is 5 dobozzal
Igen egyik haverom is ezt csinálja és folyton sasolja ,hogy őt sasolják-e . Bár mikor már beb*szott akkor mindegy kinyitja az üzletbe és ha nem tetszik neki visszateszi. Aztán az sem érdekli ,hogy nyert e :D
Én eddig ahányat vettem kb 10/1 nyer de lehet sokat mondtam. szóval érdemes nézegetni. Ismerek olyat aki egy kartonnal vett és abból egy sem nyert , még ,hogy minden ötödik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!