Engeditek, hogy a nagyobb testvér válasszon nevet a születendő babának?
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 14:32
11/22 anonim válasza:
Igen, ha nekünk is tetszene az a név!
Amúgy nekem az Ákos tetszik! :-)
12/22 anonim válasza:
Nagylányom választotta a kicsinek a nevet. Mondtunk neki 5 nevet és abból ami neki tetszett az lett a kicsié. Nagyon büszke volt rá (a mai napig az).
13/22 anonim válasza:
Szerintem a kislányotok nagyon jól választott :))
az Ákos szerintem jobb mint az Árpád sokkal :))...szép név :) én hagynám h Ákos legyen .....
14/22 anonim válasza:
A kérdésedre a válaszom, engedném, had válasszon. Miért ne.
Egyébként mindkét név szép magyar, az Ákos sokkal gyakoribb, mint az Árpád.
Az Árpád 20 éve nagyon tetszett, mostmár nem a kedvencem. Az Ákosról meg a játszótéri rossz kisfiú jut az eszembe.
Hogy becéznétek az Árpádot? Árpi?
15/22 A kérdező kommentje:
Nem becézném, maradna az Árpád.
2012. szept. 18. 15:32
16/22 anonim válasza:
jajj, kedves szülől! ha egy bizonyos névről írtok, és már egy egész sztori bontakozik ki körülött, akkor lécci-lécci írjátok már le legalább a legvégén azt a nevet! szörnyen kínoz a kíváncsiság, mikor olvasom,hogy a kisfiunk xy nevet mondott,hogy ő lakik a povcakban és kérdezte h xy hogy van... aztán nem mondjátok meg mi az az xy. megőrülök! :) kifúrja az oldalam a kíváncsiság! :)
17/22 anonim válasza:
Nálunk a 4 évesünk választott 2 lehetőség közül.Nekem tetszett több név is,de azokat apuka leszavazta.Így maradt a Bence,és a Balázs.A lánykánk a Balázs név mellett döntött.
18/22 anonim válasza:
Igen :-) Bár csak javaslatot tett, de mindenkinek bejött a választása.
19/22 anonim válasza:
Mikor terhes lettem a tesóval, beszélgettünk az akkor 4 éves nagylányommal, hogy kinek milyen nevek tetszenek. Ő azonnal eldöntötte, hogy neki huga lesz és Szivárványnak fogják hívni, ehhez ragaszkodott is 9 hónapon keresztül. Végülis nem huga lett és nem is így hívják :)))
20/22 anonim válasza:
5 éves a kislány, és most született öcsikéje, első perctől kezdve azt akarta h Szilveszter legyen, azt is mondogatta mindenkinek, már az agyamra ment..:D Végül Peti lett, édesapám után, aki 2 éve hagyott itt minket...:( A párommal ugyanaz a vezetéknevünk, így ugyanaz lehetett a kisfiam neve, ami édesapámé volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!