Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyíregyházi kismamák, anyukák?...

Nyíregyházi kismamák, anyukák? Hányan vagytok itt? Hány hetesek vagytok, vagy mennyi idős a babátok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!Én azt hittem,hogy egy kicsit többet vagyunk.Az én kislányom 4,5 hónapos.Szépen növöget 6,75 kg és 70 cm.Pont tegnap fordult először hasra.Imádja a barackot banánnal.És olyan dumagép mint az anyukája:)

Veled mi újság?

2009. júl. 31. 23:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! A kislányom most töltötte a 4 hónapot. Csak anyatejesek vagyunk, de már gondolkodom a gyümölcs kóstoltatásával. Amúgy 62 cm 6600g volt a legutóbbi mérésen.
2009. aug. 1. 10:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én is azt gondoltam, hogy többen vagyunk itt nyíregyháziak. Nekem most lesz 1 éves a kisfiam. Már úgy szalad, hogy nem győzök utánna szaladgálni. 10 és fél hós mikor elindult. Már bejárja az egész lakást. Beszélni még nem igazán akar. Csak az apát mondja. Úgy elment ez az egy év, hogy nem igaz. Akartok kistesót? Hány év különbséget szeretnétek? Mi nem akarunk nagyot így már nem is védekezünk, ha jönni akar jöjjön. Ki volt a dokitok? Hogy szültetek? Nekem Dr. Pap Károly volt és császárom volt. Szerencsére, remélem a második is császáros lesz. Én 6 hósan kezdtem a hozzátáplálást és egy hónapig evett is szépen mindent, de utánna csak az anyatejet fogadta el. Most sem eszik mást, nem akarja a kanalast elfogadni. Úgy összeszorítja a száját, hogy az csak na. A másodiknál már 3 hós kor után biztos el fogom kezdeni a hozzátáplálást. Nem tudja mi az a tápszer szerencsére. Pár már elapasztottam a tejet 2 hete, de 10 hós korától keverem neki kecsketejjel az anyatejet, és úgy adom neki. Bár még mindíg van a fagyóban anyatej, de már vagy csak 10 zacsival, így ha elfogy majd a rendes tejet is bevezetem neki.

Ha van kedvetek írjatok bármiről.

Szép napot!

2009. aug. 1. 12:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem 3400 g és 52 cm-rel született most meg olyan 78 cm körül lehet és 9 és fél kg.
2009. aug. 1. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Én Petróczy Ottónál szültem,simán és nagyon gyorsan.Három nap túlhordás után 2,5 óra alatt lett meg Réka.Biztos,hogy a következőt is nála szülöm.Mi sem akarunk nagy különbséget köztük,most bontottam ki a 3 havi cerazette-t azt beszedem és utána akció!Mi kb.2 hete eszegetünk,az almát nem szereti,a barack-banán a kedvenc,a szilvát is megeszi pedig olyan savanyú,hogy az én számat is összekapja.De a fő még mindig a tejcsi,de üvegből.mert a királylány nem hajlandó szopizni.

2009. aug. 1. 13:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem is első perctől üvegből eszik, nem volt mit bekapnia a bimbóvédő meg nem jött be, így fejtem neki.
2009. aug. 1. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!