Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van, hogy ismerős...

Miért van, hogy ismerős babájával jól elvagyok, idegenek babája pedig "hidegen hagy"?

Figyelt kérdés
Pl barátnőmnek, vagy közelebbi ismerősnek babája születik, akkor azzal a babával jól el tudok lenni, cukinak tartom stb. De pl kereskedelemben dolgozom, és ha valaki babával jön be a boltba, babakocsival, akkor semmilyen érzést nem ébreszt bennem a gyerek?
2012. szept. 15. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet mindenki bébib*zi. :) Persze, hogy az ismerősök kisgyerekével szimpatizálsz, elvégre a szüleit ismered. Egy ismeretlen baba miért kéne, hogy érdekeljen? Engem sem hatnak meg, főleg mikor több órás kórházi várakozás után belibben a szuperanyuka a bömbölő kölykével, és egyből bejut.
2012. szept. 15. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Komolyan nem érzed, hogy ez miért normális?

Miért van az, hogy azokat az embereket, akiket szeretsz, elviseled, akit meg nem ismersz, az hidegen hagy?

2012. szept. 15. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok vele. Nem jelent problémát, nem vagyunk egyformák. Van, aki a sajátját se bírja elviselni, mondjuk az elég gáz.
2012. szept. 15. 13:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert sokszor látom, hogy pl a munkatárzsnőm odamegy a vevőhöz, akinek babája van, és elkezd gügyögni a vevő babájának.. Én ezt nem tudom tenni, mert nagyon mű lenne, hisz nem őszinte a reakcióm. Néha azért megpróbálok erőt venni magamon, hogy ne tűnjek bunkónak, de alapjából nem vagyok babázós.
2012. szept. 15. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez furcsa.Engem pl minden baba hidegen hagy,nem tudom,miért.
2012. szept. 15. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Én általában szeretem a babákat, de vannak olyan gyerekek, akikre nem tudom azt mondani, hogy "cuki", mert szerintem csúnyák.

Én is szörnyen érzem magam emiatt, mert ugye azt szokták mondani, hogy "nincs csúnya gyerek, és csúnya menyasszony."

Sokszor azt gondolom, hogy valami hiba van bennem, mert én már láttam csúnya gyereket, nem is egyet.

Akire csak udvariasságból mondom azt, hogy "De aranyos!"

Lehet, hogy velem is baj van, mert nem mondom minden gyerekre, hogy "édi meg cuki".

Vannak nagyon szép gyerekek, azt elismerem, de azért nem minden kicsi az!

2012. szept. 15. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért lenne minden gyerek szép? Ez hülyeség.

Látott már valaki valaha cuki vörös hajú gyereket?

2012. szept. 15. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:
igenis vanak szép babák,gyerekek vanak átlagosak,vanak csunyák én is látam már az utobbibol nem is egyet.
2012. szept. 15. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!