Ha három gyerekből csak egynek van két keresztneve, a másik kettőnek egy, az nem néz ki furán?
Én ismerek ilyen családot.
A gyereknek az a természetes, miben felnő, nekik tehát ez nem fura.
Okoskodók, mindent jobban tudók mindenhol vannak, de velük meg nem kell törődni, mert nekik úgyis minden fura volna.
Mi a tesómmal ketten vagyunk.Neki két kereszt neve van, nekem csak egy.Soha nem furcsálltam, nem zavar és szerintem másokat sem.
Nekem még csak egy gyerekem van, egy kereszt névvel.De ha születne egy lányom neki két kereszt neve lenne, mert a rég áhított lánynév kimondhatatlan a párom vezetéknevével együtt, így muszáj lenne egy kiejtést könnyítő köztes név.
3 gyermekem van.kèt fiu egy làny. a 8 èvesemnek kèt neve van :Tamàs Erik,a kisebbik fiamnak egy:Ivàn,a kislànyomnak szintèn egy:Emily.
nincs gondunk vele,talàn azèrt se mert csak az Erikre hallgat,a Tamàst az is vezetèknèvnek hitte az oviba,igy minket igy ugy mutatott be :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!