Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Várnátok hónapokat azért a...

Várnátok hónapokat azért a gyermekvállalással, hogy az általatok kiválasztott évszakban szülessen?

Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 17:37
1 2
 11/19 Lilla73 ***** válasza:
Nálam csak annyi volt, hogy ne ikrek jegyű legyen. Mert anyám és anyósom is ikrek és borzasztó a természetük. Mondjuk anyósom tündéri, segítőkész, imádom, de annyira makacs, hogy fejre áll az egész család tőle. Amúgy tényleg minden évszaknak megvan az előnye és a hátránya. A lényeg, hogy egészség legyen!
2012. szept. 16. 17:13
 12/19 anonim válasza:
100%
Biztos, hogy nem várnék. Egyrészt egyszer sem biztos, hogy akkor esel teherbe mikor szeretnél, a másik meg az hogy teljesen mindegy szerintem, hogy mikor szülsz. Nekem két fiam van, az egyik januárban született, a másik augusztusban.Tehát az egyik téli a másik nyári baba volt. Nem tudnám megmondani összességében, hogy melyik volt a jobb. :)
2012. szept. 17. 09:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Nálunk mindhárom gyerek januári és bak jegyű, de nem sejtettük, hogy így fog alakulni, és végképp nem terveztük meg. Igazából az volt jó, hogy nem kellett nyári melegben soha a nagy pocakkal izzadnom, amikor a nagy hőség volt, még csak a terhesség elején jártam. Ha választani lehet, akkor túlsúllyal inkább a hideg, mint a meleg. Igaz, hogy a végén általában a kabátot nem tudtam begombolni, még anyukámét sem, de úgyis leizzadtam pár perc alatt. A gyerekeket jól be kellett öltöztetni és a lakásban megugrott a számla, mert jobban be kellett fűteni nekik. Viszont mire kezdték enni a gyümölcsöket, zöldségeket, már jött a jó idő, tudtunk nekik frisset venni.
2012. szept. 17. 15:07
 14/19 anonim ***** válasza:
Minden esetre ha képes vagy komolyan tervezni, és ehhez a férjed is szükséges- akkor a mai időjárási viszonyok mellett -- helyesebb ha úgy kalkulálnotok hogy tavasszal szülessen meg a pici-- neked nem lesz szenvedés a nyári hőségtől a terhesség-- a baba pedig erősebb lesz mikorra megint bejön a hőség és persze te is masszív leszel addigra
2012. szept. 18. 10:51
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi májusra tervezzük a babakészítést, ugyanis sajnos nagyon visszeres a lábam és nyáron elég fájdalmas tud lenni a meleg miatt, úgyhogy egyelőre el sem tudom képzelni, mi lesz, amikor babás leszek. Ekkor ugyanis megnő a vérmennyiség a szervezetben, nem tudom, hogyan bírják majd a vénáim a dolgot, szóval legalább a meleg ne legyen plusz tényező, így úgy terveztük, hogy nyár elején babásodunk, így a közepe és a vége, ami már nehezebb, pont ősz-tél-tavasz legelejére esik. :)

Nálunk ez volt a szempont, szóval mi most várakozunk pár hónapot.

2012. szept. 19. 08:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos, en igen :) Munka szempontjabol (es egyeb okokbol kifolyolag) egy teli-tavaszi szules nagyon rossz idozites lett volna. Nyaron, vagy leginkabb osszel szerettem volna szulni.

Fel ev sikertelen probalkozas utan marcius kozepen mondtam is a ferjemnek, hogy akkor most nyar vegeig hanyagoljuk a dolgot. Ra par napra pozitiv lett a teszt... Hat, ilyen ez :D Tojik arra az utod, hogy mi mit akarunk.

Bizonyos szempontbol nem rossz, mert fagyosszentsegem ellenere az idei kanikulat kegyetlenul megszenvedtem, foleg az augusztus (6. honap) volt rossz.

Gyerekneveles temajaban nem tudok nyilatkozni, mikor "kenyelmesebb".

2012. szept. 19. 09:44
 17/19 anonim ***** válasza:
15/ egy tanács gyakrabban helyezd magasra a lábadat, hogy a visszafolyást segítsd a vénákban.Ha leülsz otthon bármiért úgy tedd hogy a lábad tedd fel ha csak félórára akkor is.
2012. szept. 20. 02:19
 18/19 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok

mami: köszi a tanácsot, igyekszem. :)

Most májusig ez van napirenden, hogy kicsit rendbehozom a vénáimat. Étrendkiegészítők (nem szintetkus vitaminbombák, csakis organikus, bio), amik erősítik az erek falát, visszértorna, váltott zuhany (barátnőnmnek nagyon bejött) felpolcolás minden nap legalább fél órára...remélem, hatásos lesz. :)

2012. szept. 27. 08:36
 19/19 anonim ***** válasza:

MEgint a 15-ös vagyok.

Véletlenül megtaláltam ezt a kérdést, amire anno válaszoltam.

Nos, még mindig babára várunk, eddig 2 korai vetélésen túl.

Most már abszolút nem érdekel, hogy mikor fogan és mikor szülök, csak jöjjön...ennyit a tervezésről.

2015. júl. 14. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!