Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt ez, hogy anyukát nem...

Mi volt ez, hogy anyukát nem engedték fel bkv-ra babakocsival?

Figyelt kérdés
Anyukám mesélte, de nem láttam.
2012. szept. 14. 11:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretnék véleményt nyilvánítani,mert az világos,hogy távolsági buszra nem fér fel nyitott állapotban a babakocsi,mert nincs kialakított hely neki,de nem mindenki engedheti meg magának az olyan babakocsit,ami mózeskosaras. A miénket nagyon bonyolult összecsukni,fél kézzel meg pláne,ha közben a másikkal a gyereket tartom,mert nem tudom hová tenni. a miénk ugyanis nem mózeskosaras. Mindenesetre ezt csak úgy mondtam,nyilván ha rákényszerülök majd a távolsági buszozásra,akkor valahogyan máshogy fogom megoldani a baba hordozását,csak szerettem volna felhívni a figyelmet,hogy nem mindenki csak kikapja a mózest és kész.

38hkm

2012. szept. 14. 13:40
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Ok, de ennek az anyukának olyan volt, és feleslegesen cirkuszol, ahelyett hogy megoldotta volna a problémát.
2012. szept. 14. 13:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Multkor egy anyuka pont írta itt ezt,lehet ugyanaz volt aki a híreben is szerepelt.
2012. szept. 14. 13:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Kedves 12-es válaszoló,igen ebben igazad van,az az anyuka elég egyszerűen meg tudta volna oldani a dolgot,én nem vártam volna még egy buszt,főleg,ha ilyen ritkán járnak. Valóban lehetett volna talpraesettebb.
2012. szept. 14. 14:05
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
Aki nem inge ne vegye magára, de ez a tipikus esete annak, hogy Anya vagyok és minden körülöttem forogjon. Biztos nem először meggy busszal pontosan tudta mi várható, akkor miért kell rajta meglepődni.
2012. szept. 14. 14:36
 16/19 anonim ***** válasza:
2012. szept. 14. 15:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Ilyen babakocsival nem tudom miért kell magyarázni.Nekem egy nagy batár(hasonló,mint a lengyel tipusu kocsik) volt. Azt összecsukni és kinyitni még a család férfi tagjai se tudták. Azt nehezen tudtuk kinyitni meg egyáltalán használni. Vagy nyitva volt a kocsi,vagy sem. De egy ilyen modern kocsival,azért nem hiszem hogy ilyen gond lenne.. Olyan meg szerintem nincs hogy bkv-ra nem engedik fel a babakocsit.
2012. szept. 14. 17:09
 18/19 Mókica84 ***** válasza:
sajnos nekem is van már rossz tapasztalatom ez ügyben engem se engedtek felszállni nyitott babakocsival a Kapos volán egyik helyközi buszára.(olyan baba kocsim van ami nem mózes hanem ha nagy nehezen össze is tudom csukin akkor ketté hajlik).Mivel én nem voltam hajlandó a karomba tartva utazni az alig 5 hónapos kislányommal amikor attól harsogott alig párhónapja a tv h a buszokra is kellene biztonsági öv.Én akkor megvártam egy másik buszt ami hajlandó volt elvinni nyitott baba kocsival pedig az is Kapos volános busz volt .Kérdem én hogy gondolják h a baba kocsit csukjuk össze és az alig pár hónapos babát a karban tartva utaztatva utazzunk biztonságosan?Mielőtt valaki beszólna csak hozzá teszem h nem mindenkinek telik mózeses baba kocsira és hordozó kendőre.Én ajándékba és használtam kaptam az egyik családtagomtól és örültem h nem kell vennem.
2012. szept. 14. 17:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nem reggel korán meggy az anya amikor gyerekek mennek iskolába emberek dolgozni akkor nem lesz teli a busz. Annyira nem lehet sürgős a dolog, hogy a 9 órás busz ne lenne jó. Mindenkinek alkalmazkodnia kell a másikhoz.
2012. szept. 14. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!