Nem engedtek fel babakocsival egy kismamát a Kapos Volán távolsági járatára. A sofőr azt mondta: vagy csukja össze a babakocsit, vagy várja meg a következő buszt. A kismama azt mondta a Tényeknek, hogy a babakocsi összecsukása egyedül nehéz és nem érti, hogy akkor, amikor minden nap az akadálymentesítésről lehet hallani, miért nem engedik fel a buszra babakocsival. A Kapos Volán egy közleményt küldött, ebben azt írják, hogy az ő járataikra mózeskosarat vagy csukott babakocsit lehet csak felvinni.
Az anyuka írt is ide néhány napja egy kérdést erről.
2012. szept. 14. 12:01
3/19 A kérdező kommentje:
Szép. A gyereket meg fogjuk kézben?
Pont hétfőn fogok utazni, de azt hiszem, inkább magamra kötöm...
2012. szept. 14. 12:08
4/19 anonim válasza:
most nem azért, de a távolsági szűk folyosós buszokat ismerve, szerintetek hova lehetne tenni egy nyitott babakocsit? Amúgy meg a Kapos volán nem bkv.
2012. szept. 14. 12:22
5/19 anonim válasza:
Nem tudom milyen buszról volt szó, de ha az a fajta amiben 1 sorban 4 ülés van, akkor érthető hogy nem engedték fel, mert valóban lehetetlenné teszi a le-és felszállást a buszra. Most ez komolyan hírértékű dolog? Az meg egyenesen röhely, hogy nem tudja egyedül összecsukni a kocsit. Nekem két gyerekem van, babakocsiztunk és buszoztunk is, de érdekes módon meg tudtuk oldani. Attól hogy szültünk egy gyereket nem áll meg a világ. Anyuka szépen leveszi a mózest, leteszi a földre, a kocsit összecsukja, és kész. Amúgy meg van szája, amit most ki tudott nyitni. Talán akkor kellett volna, és megkérni a sofőrt hogy ugyan segítsen már.
2012. szept. 14. 12:34
6/19 anonim válasza:
Én szoktam arra utazni, a legtöbb sofőr leszáll és segít összecsukni a kocsit.
Az igaz, hogy nem fér fel a babakocsi, de a 40 kg-os utazóbőrönd sem, azt mégis felengedik :-(
2012. szept. 14. 12:42
7/19 anonim válasza:
Gondolom a 40 kilós bőröndöt felteszik az ülésre, vagy becsúsztatják az ülés elé. A babakocsival, nyitott állapotban ez elég nehéz lehet.
2012. szept. 14. 12:45
8/19 anonim válasza:
Ez nem bkv, hogy 5 percenként jár. 2-3 óránként van egy busz, ami végigmegy 8-10 falun és tele van. Nem tudja feltenni a bőröndöt.
2012. szept. 14. 13:03
9/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez az anyuka a holdon élt eddig. Én vidékről jártam be busszal gimibe. Volt olyan, hogy csak a 3. buszra fértem fel az alsó lépcsőre, mert annyira tele volt. Akkor a babakocsit mégis hová akarja tenni anyuka? Persze bosszantó, de ha eddig is abban a faluban lakott gondolhatta, hogy ilyen előfordulhat.
2012. szept. 14. 13:24
10/19 anonim válasza:
Utolsónak 100%-ig igaza van, én is ezt akartam írni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!