Teszveszes anyukák! Miért nem postáznak sokan 500 Forint alatt?
Mostanában rengeteg terméknél (főleg babaruháknál) látom kiírva, hogy 500 forint alatt nem postáz az anyuka/apuka.
De miért?!
Most is licitáltam egy termékre (300 forint, Pesti), de ki van írva, hogy nem postáz 500 forint alatt. Oké, el tud menni érte rokonom személyesen, de mi indokolja azt, hogy valaki nem emeli fel a popsiját és sétál el a postáig?
Néha totál vicc, ami a Teszveszen folyik..
Én kerülöm ezeket az eladókat:
- nem értek egyet azzal, hogy valóban szinte minden termékét 1 ft-ról indítja, a maradékot 500 Ft alatt, ha ilyen árakat szab meg, miért nem lehet feladni
- a postaköltéget 99,99%-ban a vevő fizeti
- létezik postakész boríték is, ezzel még a postára sem kell elmenni, csak egy ládába bedobni (kivéve ajánlott)
- vidéki vagyok, ilyen eladókat eddig csak Pesten tapasztaltam, tehát én semmiképp nem fogom átutazni az országot!!!
Én is vaterázok, eladok-veszek, de én pl az ilyeneket nagyon utálom. Hiába tetszik meg nála valami, ha látom ezt kiírva, már megyek is a terméklapjáról. Azért pedig nem fogok tőle többet vásárolni, hogy méltóztasson elmenni a postára!
Valaki említette, hogy negatívot kapott, mert az eladó szerint többet ért a cucc, mint amennyiért megvette.
Jó ha tudjátok, hogy jogtalan negatívot lehet töröltetni.
El kell küldeni az egész levelezést, és ha egyértelmű, hogy az eladó inkorrekt volt, törlik a minősítést.
Nekem egyszer már volt ilyen esetek,és törölték a negatívot.
Igen, sajnos gyakran van ilyen :o(
Meg hogy csak simán postáznak.
Kicsit ugyan off, de leírom én hogy jártam a postával:
egy nadrágor és egy zippes pulcsit vettem 252 Ft.-ért - licittel.
Felvettem a kapcsolatot az eladóval, aki postaktgnek 840 Ft-ot adott meg. Hát, sokalltam a súlí végett, utalás előtt megkértem, nézze már meg a postaktget, mire a válasz, hogy már ..."sokszor jártam úgy , hogy alul lőttem a postát és az amúgy sem fényes eladásomból még lejött 50-100 Ft. Nem szeretnék így járni, de ha vállalod, hogy ha több lesz a postám, akkor utalod a különbözetet... " Így "csak" 675-öt fizettem, majd megérkezett a csomag 410.- ft-os bélyeggel...
Felkerestem, hogy ha már én vállaltam volna a különbözet fizetését, akkor ugyanezt várom el, így lesz szives visszautalni a többletpostám...vagy jön a negatív értékelés- és asszem baromi korrekt voltam!
Hát, kb 2 hét volt, mire visszautalt.
Bocs, hogy nem teljesen témábavágó, de asszem annál tanulságosabb a sztori. Én az ilyen emberektől vagyok rosszul.
(én is várásolok és adok is el, de ilyennel még SOHA nem találkoztam azelőtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!