Szerintetek ez szabályos menstruációnak minősül (részletek alább)?
Sajnos elég hanyag vagyok és utoljára akkor voltam nőgyógyásznál, amikor megjött először, de akkor ugye nem baj ha nem pontos. Most 23 vagyok és a párommal szóba került a baba. Persze el akarom menni orvoshoz előtte, csak az a kérdésem, hogy szerintetek a menstruációm szabályos vagy említsem az orvosnak, hogy esetleg nem az?
2 éve írom fel, hogy mikor jön meg. Eleinte az volt a jellemző, hogy megjött mondjuk 4én, utána még max egyszer ugyanakkor, aztán csúszott 3 napot. Köv hónapban megint csúszott 3-4 napot és 11én jött. Utána csúszott egy hetet, akkor egy pár hónapig 17én jött, aztán megint kezdte ezt a havonta kb 2 nap eltolódást, majd megjött félidőben(de az nagyon stresszes hónap volt, szerintem nem volt peteérésem, alig ettem, ilyesmi). Utána megint az állandó pár napos csúszások, csak ezúttal visszafelé, tehát korábban jött. Most pl megint pluszba csúszok, mert 2 napja várom.
Ez még abszlút normális kategória?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!