Szülés után, amikor megjött, szabályos lett a mensitek? Nekem most, a lányom 1,5 éves korában jött meg,4 hete. Mikorra várhatom megint?
Figyelt kérdés
Szülés előtt 28-29 napos volt a ciklusom.2012. aug. 5. 11:52
1/3 anonim válasza:
Szülés után kerek 8 hétre rá megjött,eleinte szabályos volt,mindig 29 napos,aztán kezdett kitolódni mindig 1-2 nappal.Most már 2 évvel a szülés után visszaállt a régi káosz,mikor hogy 28-26-38-30 naposak a ciklusaim.Majd ha megyek szűrésre kell írassak f.gátlót,kicsit rendszerezze a dolgokat.
2/3 anonim válasza:
mázlista vagy kedves kérdező
nekem is szülés után pontosan 8 héttel jött meg, mind a két alkalommal és kapásból 28 naposra állt be, soha nem maradt ki
3/3 anonim válasza:
16 honapos a lányom elöször juni 6 volt meg azota se!voltam dokinál nálam minden rendben van de még szoptatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!