Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol lehetne eladni lányom...

Hol lehetne eladni lányom kinőtt ruháit? 0-2 éves korig, és egybe szeretném, nem darabonként?

Figyelt kérdés
Tesz-veszen, Apródon vannak fenn, azok kizárva.
2012. szept. 12. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Jófogás, expressz, babaszoba.
2012. szept. 12. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
0-2 éves korig, egyben? Szerintem kevesen vásárolnának úgy. Lehet, hogy szépek a ruhák, de nem biztos, hogy minden darab tetszik a vevőnek. Meg azért én azt is figyelembe veszem vásárláskor, hogy milyen évszak jön. Lehet a kollekciód tele van kisebb méretű nyári darabokkal, és rég kinövi, mire ráadhatnám. Vagy tök mindegy az évszak. Amikor várandós voltam, vettem nagyobb méretű ruhákat is, hogy majd belenől, de a végén volt olyan ruha, amit úgy nőtt ki, hogy egyszer se volt rajta, mert az évszaknak nem volt megfelelő a ruha. Gondolj bele, az én lányom egy éves, lehet szívesen vennék tőled ruhákat, akár többet is egyszerre, de minek vennék kis méretet? Szerintem inkább rendszerezd valamilyen szisztéma szerint (pl. 0-fél éves, esetleg 7-8 hónapos korig, stb.- átfedéssel 3 csomag), úgy könnyebb eladni. Vagy vidd be egy baba bizományiba, ott akár azonnal levásárolhatod valami másra.
2012. szept. 12. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

0-2 éves korig, egyben? Ne haragudj, de úgy senki sem fogja megvenni! Úgy célszerű, hogy különválogatod: 0-3 hó, 3-6 hó, 6-9 hó és így tovább... A 2 év túl nagy intervallum ahhoz, hogy bárki is elvigyen annyi ruhát egyszerre. Sőt, amiatt is (amit az előző is írt), hogy nem biztos, hogy a vásárlónak minden tetszik, ill a babák növekedése miatt sem lehet kiszámolni, hogy bizonyos méretű ruha milyen évszakra esik!

31 hetes kismama vagyok, max 68-as ruhát veszek meg előre, de abból is inkább csak bodykat..., nagyobbat semmit! Kiszámolni nem tudom előre, hogy milyen tempóban fog a babám nőni...

2012. szept. 12. 17:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van lányok, csak már nem tudom tárolni, és szabadulnék tőlük. Majd akkor különválogatom őket.
2012. szept. 12. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, aki a facebookra pakolja fel az eladni kívánt ruhák képeit, majd az érdeklődőknek privátban megírja, hogy mikor mehetnek el megnézni. Rendszeresen frissíti. Ennek csak az a hátulütője, hogy csak az ismerősök látják az adatlapját. Amelyik ruhákat nagyon rég nem adja el, azokat összegyűjti, és egy szombaton kiárusítást tart az udvarukon, pár száz forint/db áron. Jó előre meghirdeti az utcai hirdetőn/ védőnőnél, szinte mindent elvisznek tőle. Egyébként a védőnőtől is lehet érdeklődni, hogy van-e olyan a körzetében, akit érdekelnek jó minőségű, használt ruhák bolti árnál olcsóbban. Esetleg ki lehet írni gyerekorvosi rendelő várójába, védőnő várójába, stb. Ha a közeledben élők vásárolnak, nem kell postaköltséget fizetni, és ha egyenként is, de elcsorog minden.
2012. szept. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!