Mit tennél szoptatnál tovább vagy bevennéd az eseményutánit?
A második babámat szoptatom, 8 hónapos, napi 6-7 szer szopik, hozzátáplálást megkezdtem már természetesen de semmi értékelhető mennyiséget nem fogyaszt belőle, mondhatni a tápláléka 80% a anyatej. A tesója ovis, volt már beteg a kicsit védi az anyatej, nem kapott el eddig semmit még szerencsére. Kiszakadt a gumi tegnap. Szoptatok, tehát a ciklusom összevissza van. Nincs beállva egyáltalán. Az eseményutáni tablettával nem lehet szoptatni. A fiam a tápszert nem fogadja el ma próbáltam már 3szor. Ha nem szopik begyullad a mellem, kifejni nem tudom (ez már 3szor előfordult eddig marha kínokat élek át) akárhogy próbálom. Szoptatási tanácsadó is járt nálunk még korábban megállapította hogy az én mellemből nem lehet egyszerűen fejni, a tejleadó reflexemet csak a baba indítja be más nem. Ezt csak azért írom le mert a fejjem le és öntsem ki nem fog működni nálam. Az első babámat csak 7 hónapig tudtam szoptatni, mert műtétem volt 2 napig nem látott, nem tudtam cicire tenni és ennyi idő bőven elég volt neki hogy örökre elforduljon a melltől, többet be se vette a szájába csak ordított.
Tehát ha beveszem akkor búcsút mondhatok a szoptatásnak ez szinte 90%. és akkor mit eszik a gyerek? Ha nem veszem be akkor meg félek, terhes maradok/vagyok/leszek. őrlődök, sírtam, ti mit tennétek?
Ami eszembe jutott még és nem írták korábban: ha nem veszed be a tablettát és terhes leszel, akkor is el kellene választanod előbb utóbb, vagy lehet, hogy magától elfordulna. Szóval csak abban az esetben tudsz sokáig tovább szoptatni, ha nem veszed be a tablettát és nem is leszel terhes.
Itt az a kérdés, hogy bevállalnátok-e a harmadikat. Nyilván abortusz esetén sem lehet tovább szoptatni. Így ha belefér a keretbe, ne vedd be a tablettát és a sors eldönti, hogy lesz-e most harmadik gyereketek, de ha semmiképpen sem szeretnél most, akkor vedd be, nem fog éhenhalni a babád. Valamit csak megeszik/iszik majd.
Első vagyok. Én ugyan azt írtam, nem venném be, tehát vállalnám a harmadikat.
A szoptatásra viszont az a véleményem, hoyg hidd el két kihagyott etetés után megenné a tápszert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!